Kad narastem bit ću konj NJIIIIIIIHA!

Današnji dan je prošao u poprilično dobroj dozi optizma i svijetlih pizdarija, te sveopćeg veselja duha moga. A uzmemo li u obzir da nije bilo nikakvih razloga zbog bujanja takovih emocija:
1. Nisam danas ni bacio drkicu. Drk drk.
2. Padala je kiša koja ima tedenciju da raspidzi moje stanje duha
3. Nije ni sjeo honorar
4. Bogami nisam gledo Scrubse, Simpsone il nešt smiješno.

Daklem postavlja se pitanje zašto, o pobogu, zašto u meni cvate sreća i veselje, radost prvog žita, a još i stiže jesen dunjo moja jesen rana. Tako malo sam razmišljo i razmišljo, ko kad prof.dr.sc. Baltazar šeće oko onog svog drkađilućkog stroja s veš mašinom i kišobranom na vrhu, natripanim nekim stroboskom i još na kraju svega toga viri pipa iliti slavina. Daklem, zašto.
Eto danas, je jaran Bidon upisao mene na FPN. Care, neizmjerna ti hvala još milijardu puta! Tako od današnjeg dana sam službeno studoš Univerziteta u Sarajevu. I, dalje ja tako razmišljam ko prof. Baltazar, šetam isto oko stroja, al ne oko onog njegovog gore neđe opisatog, nego oko frižidera iliti hladnjaka (Gorenje – Velenje) u nadi da nešto i zamezim i isto mi padne onako ideja Deus Ex Machina ko prof. Baltazaru. U trenutku božjeg proviđenja, iliti božje intervencije nad mojim intelektom, baš poput prof. Baltazar poskočih u zrak u nadi da ću se kucniti petama, al kurac moj, padoh na kuhinjski linoleum, malo sam i Tomu zakačio, što je on obznanio svojim famoznim SKviĆč saundom. No, dakle što je meni Bog rekao?
Reče on meni;
“Jimbo…. razlog tvojoj sreći je taj što češ se napokon maknit iz ovog grada, i više nečeš trunit dolje u birtiji, zajebavat se i srat ko u posljednje dvije godine. Red je da se dovedeš u red. I makni se od tog frižidera, ionako si predebel.”
Heureka, uzvikunh ko Arhimed kad je ulazio u onaj svoj đakuzi. Bili su pametni ti Grci, a ko što bi moj prijatelj Vlado reko: “Jebli mater svoju, oni su sve kontali i tu matematiku i filozofiju još prije dvije iljade godina ono što ja danas nemogu skužit. Ej, čovjeće, prije dve iljade godina! Znali su sve to, a nisu prali ni zube ni guzicu!”. No, da nastavim dalje u Grčkom tonu, a baš nam i drugar Vnućkac ode na Kretu na programerskog apsolventsko putovanje, bijo isto jedan pametan Grk davno prije pun kurac godina reko možda jednu od najpametnijih stvari vezanih za život, univerzum, filozofiju i šta ti ja znam šta već. Bio je to famozni Heraklit Efežanin, koji je rekao “pantha rei…” a to vam u slobodnom prijevu znači sve teče. Al baš sve teče. Tako ću i ja oteć u pravcu svojih sarajevskih putešestija. E al sam ga vala nasro, jel? Nećem više. Ozbiljne teme.

End nau samting komplitli difrent.
Daklem, kao prvo da pozdravim Slatkiša koji se vratijo na blog. Eto, on sad ni nezna da je došlo vrijeme da ja svoju krunu profesionalnog đabalezgaroša ostavim mlađim generacijama, jer, pička mu materina, treba u životu nešta i napravit od sebe. Uglavnom, titulu profesionalnog đabalezgaroša ostavljam Slatkišu jer on je sad svršio svoje srednjoškolsko školovanje, i sad ima da se zajebava koju godinu ko ja jer ipak velike su stope kojima on mora krenit, jer ih nije ostavio bilo ko nego ja, a ja nosim i broj 45 patika onih mojih BK. Daklem Slatkišu, čekaju te hektolitri i hektolitri kafa koje češ morat ispijat i ostala sranja koja dolaze s ovim poslom. Ali službeno titulu možeš preuzeti onog dana kada se preselim u Sarajevo. Imaš daklem još koji tjedan da se pripremiš majku mu njegovu. Mjau.
Statistike, vesele statistike. Kažu da je to jedan od težih predmeta na FPZ/FPN-u.Nikola nam tu izbacuje neke vesele statistike, a ja imam neki šugavi counter koji izbacuje neke šugave pizdarije, majku im jebem, al i to če se promjeniti, sad ću ja metit ovaki kaunter ko Nikola. Al eto prije toga jedna statistika, tj. isto međunarodna. Slijedi popis zemalja, tj. s kojih domena su dolazili posjetioci na Jimblog:
Hrvatska, Jugoslavija (SiCG), Bosna i Hercegovina, Švicarska, Slovenija, Njemačka, Madžarska, Austrija, Holandija, Australija, Kanada, Italija, Japan, Danska, Novi Zeland, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo, FYOR Makedonija, Poljska, Norveška, Luksemburg, Francuska, Grčka, Island, Ruska Federacija, Belgija, Tonga, Slovačka, Rumunjska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Portugal, Turska, Filipini, Španjolska, Malezija, Kazahstan, Singapur, Saudijska Arabija, Cipar, Češka, Finska, Čile, USA, JAR i Venecuela. A od domena koje su izvan nacionalnog konteksta:
.net – Network
.com – komercijalne
.edu – USA edukacijske
.org – neprofitabilne
.arpa – Old Style Arpanet
i dvije koje najviše plaše:
.mil – USA vojna
.gov – Vlada USA

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *