E jebat mu mater ak znam šta ću nakucat za naslov

Današnja udarna vijest svakako je Vladin upis na Muzičku Akademiju u Zagrebu. Dakako da su sad ovo veliki dani i za mene i za njega jer smo napokon nakon dve duge godine upisali obojica fakultet. Ispunjavam i Vladinu želju, pa kačim sliku njegovu na Blog, al eto mogo je pička platit piće kad je već upiso taj fax, doduše nisam ni ja nikom platio, al eto može se nekolicina ljudi pofalit da sam ih počastio baščaršijskim ćevapima i sarajevskim, doduše ne prošli put, neg prijašnjih puteva jer sam se sad ovaj put maksimale istrošio na raznorazne dadžbine.
Vlado i ja smo zaključili da naše ovogodišnje upisivanje na fakultet je rezultat koordinacije, i da u biti drukčije nemože – il obojica il nijedan.
Sutra-preksutra ćemo pregovarat i feštu jer jebemu mater ne dešavaju se ovake pizdarije svaki dan pa jel.
Tera me srat pa odo sad kenjat. Ajd bog, vratit ću se ja uskoro.
Eo me nazad, imam neku šugavu stolicu, polu proljevkastu. Jebiga ni govna nisu što su nekad bila.
E sad, pozdravljam jednu novu facu među blogerima, Mihu u blogerskom svijetu sada poznatog kao i crni ninja. Pozdravljam novu facu među blogerskom društvu, poželit ću mu mnoštvo postova blogu , kao i puno čitatelja, a nadam se da će u svom bloganju biti koegzistentan.
E da danas sam se sjetio i jednog major problema. Daklem, ja nemam računalo za Sarajevo! Jebemtii… E sad, tu dolazite vi, redoviti čitatelji mog Bloga, jer bez računala— nema redovito ni bloga. Naravno, laptop nisam uspio kupiti kako sam planirao tako da neznam ono jebote. Najjeftiniji laptop je oko 6kkn, a ja imam trenutno 15kn. I još kada bi obrstio pare sa svih računa skupilo bi se tu nekih 100 injak kuna. Nemam ni za torbu, jebooote. No, imam jedno keča u rukavu pa ču sad vidit št ću iskombinisat, sve u svemu, nadam se da će biti nešta.
Glede gramatičkih grešaka. Niđo, jebemu miša u šašu pa ja neznam koje upornij od nas dvojice. Ti koji me ispravljaš il ja kojem se jebe za moje greške. No, sve u svemu drago mi je da iscrpno čitaš moje blogerije pa uviđaš i takove greške kojih fala bogu ima na pregršt.
I slijepo crijevo na kraju:
Neko je došo na jimblog ukucavši u google-u:
rana rene foto pito
E šta si ti s tim tio reć…?

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *