Oj Jolana, Jolana, kolki su ti brkovi?!

Daklem, prvo ko prvo, a to je da pozdravim budućeg kuma i precednika Gundinačko-Sikirevačke federacije s enklavom u Cesarčevoj – Slavonski Brod, na pojavljivanju u Crvenom tapisonu. Daklem Niđo sve čestitke. Nadam se samo da ti je urednik isplatio neku svotu, jer meni nije tio isplatit 300€ već ranije dogovorenih za izmišljenji intervju, al jebemu mater, ne živi se samo od kauntera! Pa jel?
Drugo, Slatkiš nam se opako napijo, u tolkoj mjeri da mu se jezik petlja i da priča na ćirilici. Pa ako ne napiše post večeras, morat ćemo mu oprostit iako sam mu ja savjetovao da nešto nakuca jerbo pod alkoholnim trenutcima dolazi najbolja inspiracija i stvaraju se najbolji tekstovi.
Nadalje, drug Crni Ninja iz Tame današnjim bojkotom na blogu je zaslužio drugarsku kritiku, a i sutra će dobit uredničko upozorenje od mene.
Četvrto, peto, pitaj Boga koje sad. Uglavnom, nadam se da svi poznajte rad i dijelo Aphexa Twina, onog luđaka što pravi ludu briju (tipa Star Wars tema), živi u nekom gradiću u pošti il banci i vozi se tenkom po gradu. E, iz vječne nam Šokadije dolazi podprecednik buduće Federacije, također imenom gospon Aphex, kojeg sam ja imo i prilike upoznat jednom na kafi u glavnoj luci buduće Federacije. Obećao sam da će recenzirat njegov blog, a pošto sam ja čoek od riječi a ne od govana eo sad to i ispunjavam. Daklem, blog rakijanje svakako treba posjetiti. To je u oriđiđi aphexovom stilu, samo u šokačkoj natripanoj izvedbi. Daklem pročitajte ko sve uzima ljute droge u Aphexovoj familiji, o drozama, o konobarenju u Teni i štati šta ja znam već.
Ako ste jučer čitali Vnućkov blog pod imenom top gear, onda ste možda i skinuli i filmić od osam megi, kratak test nove Corvette. Daklem, mogli ste se nagledati svih užasa koji donosi taj auto, a to je: lisnate opruge (iako standardno kroz povijest Corvetta, taj sistem je čak i jugoslovenska auto industrija zadnji put iskorisitla kod Tamića, ostale zemlje vjerovatno zadnji put u srednjem vijeku kod low-end kočija), očajno jeftina plastika, karoserija tvrdoće plastične boce coca-cole, očajano kvačilo i istih takvih osobina mjenjač. Ako vam se da, obavezno skinite filmić i nasmijte se na suza, iako nije baš sve crno oko nove korvete, ali onda nebi bilo zanimljivo da pišem i pozitivne stvari.

I slatke statistike. Prvo da pozdravim neke od uposlenika slijedećih tvrtki/ustanova koji pod radnim vremenom surfaju Jimblogom:
Sveučilišni računalni centar
Softpro Tetral d.o.o – uposleniku ove firme bi bilo pametnije da programira neg da surfa
Ina Industrija Nafte d.d
Schiller International Universitet
Center Vlade Za Informatiko
Siol d.o.o
Elektroprivreda BiH
Zagrebačka Banka d.d
Logosoft d.o.o
Office of the High Representative
Mpa Informaticki Inzenjering A.d, Zrenjanin
Hrvatski Telekom – i ovom bi bilo pametnije da sjedi za telefonom neg da surfači
Sympatico Hse, Orleans, Canada
DCm d.o.o Osijek
i naravno, guglarije:
svirci moji
slike bitaka partizana
rane srbija free download
srpsko nacionalno jelo
slike auta fićo
sarajevo
baltazar crtić
golf kvačilo
đuka begović muzika
dizel motora
tipovi visa poruka

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *