Kirvaj 2004

Da odma nakucam disklejmer da nebi bilo ikakove zabune. Daklem, jel, sinoć nije bilo bloga baš zato jer sam bijo kod Nikole na kirvaju 2004 i došo sam kući oko 3 i nisam bio zakurac pa sam ošo odma spavat, jer nisam imo snage za kuckanje bloga.
E tolko o disklejmeru. A sad o kirvaju.
E daklem, jel, kirvaj je ona svetkovina kada selo slavi zaštitnika svog il kako to već ide nisam baš ni ja najsigurniji a nije ni bitno. Juče je bijo sv. Matej i bio je kirvaj u Garčinu, Štitaru i Gundincima. Ja eto tako silom prilika već jedno sigurno dobrih, a ja mislim negdje oko 5 godina dolazim u Guzince na kirvaj.
Iako ove godine nam je Niđo nešt podbacio na kirvaju. Ove godine nije bilo ni rolovane pečenke, a bogami ni palačinki. Iako je bilo doduše svega ostalog u izobilju. Ja sam se baš pofanj obždero. Bili smo i u Bošnjacima u Mustangu na kafulji. Tj, svi su pili kafu osim mene koji sam si popil pivkana jednega, ne?
Plavo selo.
Baš sam sad nekako i gladan, a Nikola mi nije spakiro milošće jebemu pa kako ću sad i šta jest. Doduše ja sam si sokće uzeo s kirvaja pa ga eto sad malkice ližem.
E da jebote, skoro pa zaboravio i najvažniju stvar. Došle neke pice-šokice kod Niđe u kuću sve super i zakon, sve je za pet, a jedna doooobra jebem ti lebac, al ono pravo doooobra. Napalila se ona na mene: pa ajd daj ti meni broj moba, pa ja bi došla kod tebe u sa, pa jel mogu ja doć, pa ja bi tebi došla. a doooobra. Ludilo
Čestitke Vnućku, koji je kupio VnukCar 2.0, al eto ja sam skužio da kupuje Alfu 147, a on kupio 145 talijansku bubu, ali neka bitno je da je alfa (tj. njemu je bitno, meni nije, što se mene tiče može biti i ford star 30 godina bez stakala na kojem piše “mi smo cigani” na ćirilici). Daklem eto čestitke, klap klap. Želim ti puno kilometara, i bar još par kvalitetnih crashova ko sa VnukCarom 1.0a. Čestitke, čestitke.
E moram požurit sa statistikama jerbo moradem da si izvadim pasoš da mogu da se putujem.
Daklem pozdrav čitatelju (ili čitateljima) iz Škotske.
a sad guglarije:
sbtv
bajice
pornografski yugo 45
slike auta nsu
mljeveno meso slika
slike kako izgleda pička
razlika predmeta fpz
kebab
apsolventsko putovanje

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *