Jazz je opičen

Evo slušam Rosenberg Jazz Trio i ono baš je zapraf opičita mjuza ono jebote, još mi fali tommy gun i Ford T i da pičim po gradu.
E kao što vidite, okačio sam svoj prvi post s Wapa, i to doduše 4. puta (i hi hi) al kad stalno izbacuje neke erore tako da neznaš jel si ga okačio il ne.
Skužio sam da je ovaj prvi witz o slovencima promašaj, jer se niko nije smijo kad sam ga ispričo, a kad sam ispričo ovu drugu verziju koja je bila u radnom izdanju svima se svidio. Pa sam ga brzo bolje u Dolči nakuco i opalio preko Wapa. Prvo s Prcinog siemensa, a onda sa svoje motorole. I moram reć da motorola ima neuporedivo jebeno bojli browser od shitmensa. Lud do jaja, i baš fin. A ima i veći ekran pa je preglednost pun kurac bolja. Najljepši wap browser koji sam vidijo do sad. A ovu motorolu imam 10 mjeseci, i tek danas sam prvi put opalio wap. (to zato što ga nisam znao naštimat do sad.)
Vnućko nam se vratijo u blato panonije sa svojim novim kolima. Ja i nisam fan alfi, ja sam više religiozan tip nego fanatičan :-), al ova dotična me se jebeno jebeno dojmila. Auto je prejebeno očuvan, lak je ko’ nov, unutrašnjost jebeno. Kao da je sad izašo ispod čekića. A malo je i prešo. 60kkm. Vidi se da je prijašnji vlasnik bio neki jebeni alfist koji je stvarno mazio i pazio auto.
Sviđa mi se i ono brundanje bokserovsko, ludara jeboote. Jebo mater taj Vnućko, ovo mu je već drugi afta u životu i ko prvi opet preko 100ks.
Vnućko trenutno nije u fazi “ajd-dam-ti-krug”, al je reko da će bit kad dodje sljedeći put u Brod. E sad, moram tempirat da dodjem u Brod kad i on. Da, znam, sam sebi se gadim… nije mi dosta što mu moram pušit karu za jeftini hardver već ga moram moljakat i za krug u autu… jebiga… takav sam.
Malo o politiki. Ovo sa Slovencima je stvarno smješno, al ipak mi najjači stav ima EU, za koju je Slovenija misila da će odma stat na njihovu stranu. Ono — e djeco, ajd malo se smirite i nemojte pravit sranja.
Danas sam gledo središnje informativne kanale na sve tri nacionalne TV. Tako da onda imam i materijala i za srat.
Irak. Sad bi trebali izbori, kaže Donald Rumsfeld da izbori neće biti mogući u 4/5 Iraka. Tako da će glasat samo jedna petina. Kaže Ramstek: “Jebiga… nemožemo imat savršen Irak, pa ni savršene izbore, al eto održat ćemo ih u petini zemlje.” Svaki put se zadivim kako Ameri lako svaćaju demokraciju. Kod njih sud odluči ko će bit precednik, u Iraku se glasati može samo u 20% zemlje… Meni jedino nije jasno zašto se zajebavaju uopće s tom cijelom predstavom i igrom demokracije. Bezvezarija.
Hebrang. Ludara jebote, pa taj čovjek valjda nemože imati jedan dan a da ne napravi neko sranje. Kanader jebački vjeruje u tog čovjeka čim ga još nije sklonio u neku sjenu… a rejting im pada i pada…
Ponestalo materijala za srat, tako da slijedi još jedna epizoda guglarija:
opis harmonike
srpski sex sliki
off teatar bagatela
bigbrother skinuli se
tuzlanski ćevapi
bigbrother sex slike
gužvara
nikol kidman

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *