Danas nije ni dan republike ni nikoji kurac treći

Počeo sam nešt srat o blog. haeru, al to ću dodat samo kao apendix na kraju, mislim da nije vrijedno uvoda na blogćetu.
E kao što ste i mogli pročitati na Vnućkovom blogu, jel, bili smo u Dolči danas. jeee. Danas je bijo Laško party i laško se prodavalo po super-ultra nevjerovatnoj cijeni od 6 kuna i to po kile. Jebeš slovence, al ak se moš zazujat za jeftine pare, zaboravit ću i na njihove igre bez granica.
E da, jel, glede laško partya evo par citata koje bi apsolutno trebalo izdvojit.
VNUK:
s bloga njegovog oteto-prokelto kad nije stavio kopirajt protekšn i zabranu korištenja desnog miša, ko što bi moja baba rekla:

u dolči vlada jedno nepismeno pravilo, tj. budući da jimbo aka brodski gigant zna vlasnika i tako to… za kvalitetno spuštanje kajle vlasniku pala je runda na račun kuće … xexexexe … a da ne spominjem da je večeras bilo laško pivo 0.5 po 6 kn … ono što je zagrebu i ostatku rvacke nam lijepe naše potpuno nezamislivo … predivan je filing kad prije izlaska u grad pogledaš novčanik, vidiš četereset kunića i kažeš sam sebi: bit će dosta da se razbijem … što bi mastercard rekao: priceless …

e da drugi citat je by Musa za kojeg sam danas otkrijo da je čitalac dotičnog bloga. Hello, Musa! A on je reko, nakon nestašica Laškog:

Nema Laškog… e sad se moraju pit skupa fancy pića. Kao Ožujsko

Fancy kao ožujsko. BUAHAHA. Dobraaa.
E mislim da je Vnućko spomenijo da je bila neke pička, bem ti lebac, dooobra al ono dooobra prvoklasna dooobra, istegnuli smo vratove da vidimo s vremena na vrijeme kako se one čvrste grudi miču u ritmu, a da vidiš usne, a lijepog lica, a kosa, a tijelo, a noge, a guza… e nesmijem se ni podsjetit jebem ti lebac onoj sam fazi kad si oču zubima pregrist jaja al nemogu jer se nemerem tolko sagnit i da poželim da sam peder pa dam si ne razbijam glavu zbog takvih avijona. a dooobra. Jebem ti lebac, prao dobra.
Stvarno za popizdit jebem ti lebac. UF. e jednom ću esploirat u takovoj situaciji a onda ne želim da budete blizu mene.
A najgore od najgoreg je još i to što ni Vnućko ni ja nisam ponijeli digitalce da to ovjekovičimo pa da mogu drkenjat cijelu noć na nešt tako dobro. A možda i bolje, možd bi se i ubijo da tako nešt vidim malo malo.
Ko što bi i Vnućko reko: “Neko ništa, neko nešta, a neko jel šta već malog zeku-peku” Nema Boga, a bogami ni pravde!
UF af. BRMM. E Vnućko me naučio jednoj stvari koja je dobra kod nas ćoravaca a ja o otm nisam nikad ni razmišljao već sam to uzimao zdravo za gotovo. A to je da sve pice izdaleka izgledaju dobro. A da se onda tek pobliže ako uvjeriš da nisu. E, da, da.
Dalje je tu i bilo svakojakih peripetija ono ludih jebiga šta ti ja kao znam, Krešo me odvezo kući a pokupili smo i Krešinog burajza koji se opijo na rođendanu od svoje male a to je isto bilo dost smješno dok je on telefoniro kako je otezo dok je pričo, al sad mi glupo pisat o tom, jer nemoš to napisat moraš to doživit.
Glede mede novog zakona ovaj put smo rizikovali dozvolu: Vnućkac, Krešin buraz i ja jer smo intoksirani alkoholnim derivatima se vozili po prednjem sjedalu krešinog afta. u biti ja nisam jer ja nisam sjedijo danas napred ja sam imo precedničko mjesto ozad. A i nisamo se vozili svi naprijed u isto vrijeme. Zapravo ja se nisam uopće vozijo naprijed. Nego na precedničkom mjestu ozad. A to sam već i ranije reko.
Šta još. E da da, Kum danas proslavijo pravu punoljetnost i šta ono još a da da kao neće više pisat blog jer ga se prati sa nekijeh strana s kojih on neće. A jebiga ja mu moram reć da on mora na to računat jer internet je takav mediji gdje te svako more pratit bez obzira na broj, spol, kosu i religioznu-etničku pripadnost uz naravno pretpostavku da je u posjedu nekakvog alat ili stroja za posjet internpletu poput računala, mobitela i interaktivne-vešmašine s centrifugom koja ima IP adresu po novom protkolnom standardu i normativu. No eto bilo bi šteta da prekine pisat blog, šta ja znam bilo je dosta koji su ta blog prestali pisat iz raznoraznih razloga neki zbog slabog odaziva cijenjenog pučanstva pa su onda počeli blog i izbjegavat kao ikakav oblik komunikacije, inerakcije i sveukupne razmjene informacija u vidu ukiadanja dokolice, dosade i ostalih nekih điđe-baja iz domene socijalnog života s primjesom artificijalne… e jebiga ako znam sad nastavak rečenice da završim.
No, eto, nadam se da Nikola neće prestat pisat blog ipak je on što bi se reklo dost dobar i uzoran bloger. Ja eto baš razmišljam kako sam se navuko na taj blog to je baš ono dobra stvar i volim ja tako svašta nasrat tu i što je važnije i pročitat jer svačega se tu može nać a đaba je za čitat i tako.
Sretan rođendan kume, neda mi se više srat.
E šta još. E da vidili ste onaj proljev s kozmopolitenom i blogom jebote od takvih sranja mi se diže kosa na glavi koje sranje bogte e ono.
I kaka im je ovo nova kvačica u apalikaciji: “Proslijedi tekst uredništvu”.
Baš ću ja njima slat ko neki jado šta sam nakuco. Imaju browser pa nek surfače.
E odo ja sad malo leć, a i gladan sam.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *