8x za šaku kuna

Korisna informacija za one koji posjeduju DVD+RW ili DVD+/-RW pržilicu 8x. Daklem, ovi mediji prikazani zorno na priloženoj sliki (ARITA DVD+R, 4x) bez problema se mogu pržiti na brzini od 8X. Ako se nevaram, to je najeftinije prženje na 8x, jer se cijena medija kreće od 5-7KN.
Bez problema prženo na LITEON DVDRW LDW-811S pržilici u Neri 6.3.1.20. Mediji su inače kvalitetni, i materijal snimljen na toj brzini čita se bez ikakovih poteškoća.
Danas sam baš kupijo malo medija da olakšam disk, i za sad sam si uspio osloboditi 60GB prostora. Od 120GB storagea.
Danas sam malo proučavao DVD Dual Layer pržilice. Razmišljao sam o kroničnom šteđenju pa da si kupim takovu pržilicu. I nisu skupe. Nezanemarivo skuplje od ovih šokačkih pržilica. Ali odlučio sam da će to ipak sačekati rođendan. Treba mi svaka kuna/€/marka za Sarajevo. A mediji su još preskupi, a ni brzine snimnja na DL nisu banje. 2.4X na 8.5 GB… uf… to traje godinama.

Neki dan sam gledao Starski & Hutch. Re-make filma, serije, pitaj boga čega iz zlatnih 70-ih. Nisam puno očekivao od filma, ali izgleda da sam dobio više od očekivanog. Film je pravo dobro snimljen u maniri 70-ih, s nekoliko očitih grešaka, a i vidi se da je sniman tehnikom ovom novom. Nema onih širokokutnih panoramskih snimki iz 70-ih zbog koji i volimo filmove iz toga doba. U filmu epizodnu ulogu Hy Beara igra Snoop Dog koji je dodatno začinio film.
Preporuka za film kada se želite odmoriti i pogledati dobar film.
Stvar zbog kojeg sam ja svršavao u filmu je auto Davida Starskya – Ford Gran Torino. Ah, američki V8… ah, svrš, svrš..
Ako nekog zanima nešto više o Starskyijevom autu – definitivno pogledajte ovu stranicu.

Guglarije+
auto pijaca sarajevo
auti-slike
google srbija h
tržnica kiseljak
forneti

i aspolutni pobjednik današnjih guglarija je gost iz Nashua, New Hampshira – USA:

stara daj rakiju butik je otvoren

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *