Žutilo i jad Interneta u Hrvata

Tjeo sam se ja još i prije dotić Indexa i onoga u što se pretvorio, nakon slave koju im je donjela danas najpopularnija jebačica u Hrvata.
Zašto se prije nisam dotakao, neznam, al danas dok sam čitao vijest o VIDI TOP 100 nagradama, padnem mi napamet:
“E viš, danas bi mogo popljuvat index”
Nakon otkrivanja famozne pjeme “Jasenovac i Gradiška Stara” koju je otpjevao, ispravak – izderao, najomiljeni pjevač, isparavak – derač, u Hrvata, mr.MP Mashinghewere, glavni urednik Babić se pojavio u Latinici.
Nedugo nakon toga fantastičnog raskrinkavanja gospodina MP Mashinghewerea, jer ipak, stavimo ruku na srce, ko’ bi pomislio da je dotićni MP Mashinghewere prikriveni ustaša. Sigurno ne po onoj silini crnih zastava, ustaških simbola, i uzvika: “Za dom spremni”. Uglavnom, kao što sam počeo, nedugo nakon tog nemilog raskrinkavanja MP Mashinghewere-a, na INDEX-u je objavita senzacionalna vijest kako se na netu vrti pornografsko-amaterski uradak Seve Nazionalle, za koju smo do tada inače svi mislili da je oličenje čednosti.
Mr. Babić se tada pojavio u svim mogućim emisijama nacionalnih televizija, odNedjeljom u dva, preko Sanje pa sve do Plodova zemlje. Dobro, možda nije bio u Plodovima zemlje, ali gotovo da je i bio jer smo ga tih dana mogli vidjeti u mnogim emisijama.
Pojavio se on i u renomiranim časopisima i novinama domaćim, kao recimo u Storyu.
Poslije toga, Index.hr je postao internet pandan Imperijalu, koji je također jedan vrlo cijenjeni hrvatski časopis.
Mislim da je iz ovog naslova vidljiv sav profesonalizam Indexovih novinara:

Big Brother: Antonija popišala Alena

Jebem ti lebac, kako je samo Anderlon propustio to okačit na Monitor?! Takva vijest zaslužuje barem dvominutni Milićev komentar u nedjeljnom dnevniku.
Danas je na redu bilo pljuvanje po VIDI TOP 100, takozvanom Hrvatskom Internet oskaru.
Dost mi je bilo teško to čitat, još pogotovo kad sa strane bljeska nekaka reklama u flashu cijenjenog časopisa Bug.
A medija Index haer je na Bugovoj 25 listi.
Čini mi da se Index samoproglasio lučonošom, donositeljem svijetla istine u mraćne hrvatske živote. A kad se sjetim onog Lil Sister sranja…

Vidijo sam danas spot od najpoznatije jebačice u Hrvata. Gledo sam pred par dana opet i njen home-video, a jebote čovjek bi pomislio da s onim ustima zna pušit. A ni hand-job joj nije jača strana. Gladi pišulinca ko neku salamu…
Uglavnom, vidijo sam spot, jel i ono – očaj. Jebeni očaj. Osim što je popljuvala Edu Maajku i ono dokazala da je glupača koja uz to što je očaj na estradi, a i nezna ni pušit, uglavnom sranje.
Spot je po meni uvredljiv za sve Hrvate. Kao prvo i prvo, ona obučena u nekakvu uniformu koja nevjerovatno podsjeća na ustašku paradira ispred hrvatske zastave. Pa onda ima neke pičke koje paradiraju zastavam u stroju neodoljivo podsjeća opet na fašiste neke.
Ona je ukratko htjela reć da pravi Hrvati nebi smjeli slušati Edu jer je Bosanac, inferijoran pod nama Hrvatima Arijevcima iz Irana. I da je pravi Hrvat onaj koji u srcu nosi i ustaški pokret. Ma mrš kravo ružna žgembava. A kad se pjeva nekim srbijanskim tajkunima koji su se bogatili po nekakvim Baranjama, Slavonijama, Kordunima i Likama?
Kravo žgembava. Nauči pušit.

E danas sam gledo Coca-cola music talents, i bila je reportaža kako su kandidati išli u Sarajevo. Bilo prvo kako su bili u republičko-srpskom Brodu, i neki kandidat tamo sjedio malo prije one table “Welcome to Republic of Srpska”, kamera se taman okrene da usnimi znak, kad ovaj kaže:
“De nemoj tu sramotu snimat…”
Buahahha.
I da uglavnom bili su u Sarajevu i jeli su ćevape kod Hodžića i kupovali neke suvenire i tako. Bilo im pravo ljepo. Sudjelovali su u nekoj emisiji kad biraju neke neženje.

Guglarije:
erotski dvd divx
jimi blog
voljela me nije ni jedna mp3
azra tekstovi voljela me nije nijedna
“Brašančevo”
ciganski mp3 najbolje
jebačina
rokeri s moravu tekstovi
bosna srbija utakmica torrent
erotski strip

I naravno, sveži paketić poezije:

Jesen stiže

Došla je tiho i lagano
al opet glasno i u trku
naravno da to nema smisla
a zašto bi i imalo
kad je to samo citat
iz zadaćnice gimnazijalca
u gaćama sjedim,
grijalica radi
dani su kraći
a agonije duže
volio bih ipak možda
da zapaljeni filter cigare
ne smrdi na kesten

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *