Zaradijo ja svoji’ 500 kn

Upravo tako. Pola tauzenke kunića past će, jerbo sam ja svoj poso obavijo. Nije bilo teško, al je bilo dosadno.
Danas sam razmišljao kako bi si volijo kupit Aston Martina. To ću i napravit naravno ako bude bilo financijske sreće. Tako kad parkiram svog Astona kodNikole na ćupriju za vrijeme kirvaja da cijelo selo padne na dupe. Bit ću onda baja s Astonom.
Sa svojim Astonom išao bi svuda. Vozio bi u njemu i pečenku za Božić.
Sad će još malo i Božić. A to znači da će bit pečenke,francuske salate i kole. Iako ne volim majonezu francuska salata je dobra. Iako mi nije bilo jasno zašto je francuska salata baš francuska. Tako sam jednom i otkrio u filmu sa Luis de Finesom da francuzi francuski ključ zovu – engleskim ključem.
Luis de Fines me uvijek podsjeti na časne u spačeku. I žandare. Spaček je lud auto. Moj bratić je imao spačeka. Doduše bijo je skroz-naskroz demoliran, al je imao onaj ludi volan s jednim krakom.
Nikad mi nije bilo jasno kako si znao kako ti točkovi stoje kad je taj volan uvijek drukčije stajao. I imao taj jedan krak.
Ja imam Logitechov volan. I baš sad igram NFSU2. Dobar je skroz naskroz. Vozim ludo i uživam. Utrkujem se podosta. Skužio sam da su u taj grad koji se zove maštovito Bay View stavili i neke zgrade iz pravih gradova. Tako da su i implementirali zgradu parlamenta iz Beograda.
Ta zgrada je luda. Uvijek gori kad Srbi mijenjaju vlast. I nekakva je zelenkasta.
Volio bih kupit zelenkastog Aston Martina

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *