Novi član familije

Ovo na sliki je moj novi član familije. Dok su nekidobivali vibratore za pakaš, kao što vidite, ja sam dobio mišonju i to ni više ni manje nego LOGITECH MX510. Za one neupućene (čitaj: neuke) MX510 je Aston Martin u svijetu miševa.
Miš sam dobio od svoje raje, koji su valjda nakon mog kukanja kako moram kupit miša da imam u Sarajevu (svaki pravi student nosi miš na studije jer se slobodno vrijeme nakon marljivog studiranja provodi u LAN-u). Pored take raje, šta će ti žene. A jes vala.
Danas me je Bob podsjetio kako mi je blog haer pojeo moj slavni post “Koka, jebem te u jaje”, za koji sam ja i zaboravio da sam ga nekad napisao. Šteta, bem ti lebac, baš mi je bijo dobar taj post.

Kao što vidite malo sam potkajlo taj blog, nekako mi se sad tema osim socijalističke teme naslanja i na Taličnog Toma (Lucky Lukea za neupućene). Talični Tom je inače moj idol iz djetinjstva kada sam naprosto gutao te legendarne stripove o Divljem Zapadu. Tako sam imao i ukoričenu poveliku kolekciju stripova koja je u vihoru rata negdje nestala.
No, prije nekih mjesec dana nađem u republičko-srpskom Brodu CD kolekciju stripova Talični Tom i kupim ja to. 30 stripova!!! Ludilo!
Evo i jedan kuriozitet o Taličnom Tomu. Talični Tom na svakoj slici u stripu drži cigaru u ustima, a ako je nema, onda mu iz usta visi kesica s duvanom, a on mota novu. 1983. autor stripa je zamjenio cigaru travkom, i zbog toga dobio nagradu Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO). Tako je i s viskija prešao na koka-kolu.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *