Gnjusobne faširane šnicle jebemu ranu

Loš sam. Pravo sam loš. Sto sitnih stvari te izbaci iz takta i onda budeš anksiozan. I onda bi još recimo falilo sad da iskoči Intelov logo s nekom pametnom uzrečicom pa da pljujem po ekranu. Samo mi to još fali.
Kad neide onda treba leć spavat il radit nešto pasivno tipa gledanja filmova. Ovako pokušavat radit nešto konstruktivno najčešće ispadne nešto destruktivno.
Danas su izašle i one neke novine. Malo sam prelisto. Nemam pojma šta da kažem. Men to izgleda ko ono iz Kauflanda što nam šalju svaki mjesec. A još to bude i đabe.
Bio sam danas u republičko-srpskom Brodu. Jeo ćevape i pijo kolu. I kupio trešendo bombonjeru koju sam dao Tici smrti.
Vidio sam da i preko promotivni materijal TDR-a o novom MC-u; MC RED. To če bit kao jači MC. I bit će 1.50. Pa eto fino. Ako bude bilo pušljivo možd i to budem pušio. Danas sam kupio cigare preko i to me ispalo nešto manje od 6KN po kutiji. Ko zna odakle je taj Walter došo kad ga tako jeftino prodaju. Vjerovatno iz nekog swetshopa albanskog gdje neke travke izblijedjele od kemikalija motaju u trećerazredni papir. A možda to i Rovinj nešto ispod pulta izbaci pa malo izbjegnu svi kojekakvih poreza. To je isto vrlo lako pomoguće.
Sutra bih trebao nazad u home-away-from-home. A kako stvari stoje morat ću busom. Znači prelazak Save u 5 ujtro pješaka na nekih minus 15 i onda se pet sati smrzavat kroz vukojebine zato što grijanje u busu ne radi. A neću moć vlakom odnosno vozom jer sam u cajtnotu a moram bit u 16h na faxu inače nebi bilo nikakve žurbe.
A baš mi je crnjak ić tim šugavim busom.
I kad če više to jebeno proljeće? Hladno je za popizdit!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *