Vozdra mala raja

E vozdra eo da se i ja malo javim, iako mi nisu rješili još normalan pristup infranetu ili ti interpletu ja sam su uspio javit tu iz jednog internet kluba.
U Sarajevu se izgleda napokon počinje topit snijeg a ja sam uspio fasovat neku boleščugu pa malo ripljam, tako ti je to kad živiš u domu, imaš jednog kliconošu i odma se svi stanari zaraze.
Ovaj weekend je bijo bezvezan ako se uzme u obzir da i nisam provirio van, osim da odem kupit tekući sapun i parfimirani troslojni tariguz sa uzrkom hippy cvjetića.
Ovdje imam šemu isto da sve one pfeninge bacam na jednu stranu, dosad sam skupio jedno 18 kmeri, što je otprilike ekvivalent boci jeftinog viskija. Odnosno kad još četiri uštedim za tu lovu se može kupit i Teachers.
Moj život u Sarajevu poprima već nekakav uobičajeni tok, što bi se reklo, tako da uz opće obaveze ubacio i ono brodsko da svako veče odem s nekim na pivo i to idemo u jedan rok birc koji nam je udaljen cca.3 min gdje vječito praši dora mjuza. Danas Balaš, juče Čorba, prekjučer Purpli…
Eto kad nam srede infranet ili nešto slično počet ću i bit redovit ovdje.
Vozdra mala raja.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *