Tamo gdje vječno sunce sja

Prvo samo da pozdravim sestru koja je u dalekoj USA. 😉

Treta Majka je naziv novog albuma dueta Stefanovski – Tadić, feat. Spasov a trenutno je u Hrvatskoj turneja na kojoj se promovira album. Naš grad je eto vjerovali ili ne čak dobio i tu priliku da nam u čaršiju dođu majstori gorespomenuti.
Dvorana IBM, nekada znana i kao Đuro Salaj bila je dupkom puna, što je dobar pokazatelj da su građani itekako zainteresirani za ovaka kvalitetna kulturna događanja.
Svetsko, a naše!
Tko je Vlatko Stefanovski, nemoram vam valjda spominjat osim ako niste proteklih 30 godina proveli spašavajući tuljane u Sibiru. Karizmatični frontmen fenomenalonog ex-yu banda Leb i Sol, stari roker, jazzer i svašta lepo, s Miroslavom Tadićem počeo je raditi (koliko je meni poznato) još od albuma Krushevo 1998.
Koncert je sve u svemu bio fenomenalan i nešto što se treba vidit i čut a ne tu švrljat po raznoraznim blogovima. Stefanovski i Tadić praćeni onom orijentalnom frulicom što ju je sviro ovaj Bugar – fenomenalno. Tri puta izlaženja na bis i neprestajne ovacije publike najveći su pokazatelj kvalitete koncerta.
Najveću primjedbu pak upućujem dizajneru oni stolica u onoj jebenoj dvorani jerbo sam se ja izlomio da je to za popizdit jebemu mater pa nemamo svi metar i žilet kretenu patuljasti!

Mogo sam ja to i bolje al neću, nisam ja kritičar neki šugavi ja sam ozbiljno čoek.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *