…i treba ti lova…

Eo Nikola me podsjetio na Lutku sa naslovne strane od stanovitog Bore Čorbe. To je jedan pjesmuljak kojeg ja vrtim već danima na svojoj liniji ili pak na svom mp3 playeru, naravno ovisno o mojoj lokaciji u datom trenutku.
I Zabranjeno Pušenje također ima lutku sa naslovne strane, a kako kaže drug Sova to je pjesma o Želji. Iako ja to po riječima nikad nebi skonto al eto mouće je i to ipak je to neka kako se ono kaže preneseno značenje il šta već pa jel.
Sihra, Melek naš Beogradski mi je ispričo i priču onomad da je publika jednom isfućkala i isterala Boru sa stagea u Slozi jer je ovaj počeo pjevat baš lutku sa naslovne strane u trenutku kada je gorilo za ljutim rokerolom. Oteralo strašnog Boru sa pozornice.
Eto tolko o tome. E sad jedno izvinjenje svim čitaocima Jimbloga koji koriste rezu 800×600 sad sam sam se uvjerio kako taj moj Jimblog užasno izgleda na toj rezi, najbolja je neka užasno visoka, veća i od klasičnih 1024×768. Skonto sam da Jimblog vapi za nevjerovatnim redizajnom pa eto ako postoji nekakva duša od web dizajnera koja je spremna napraviti face-lift za pivo ili dva neka se javi na mejl koji je ovdje linkan lijevo tud đe talični tom kaže đe da se pišu mejlovi.
Trenutno još sam u fazi učenja filozofije al eto završio sam enciklopediste i fratelite egalite i ono drugo već sve što je došlo sa francuskom revolucijom, imam još tud ponešto za završit pa pročitat još nešto pa neke pojmove naučit i mogu se onda nadat možda i nekoj dobroj ocijeni, recimo sedmici. Al nisam ja pohlepan čoek men bi bila dosta i šestica. Ima već jednu devetku u indexu, vjerovali il ne i to je čak druga ocijena u indexu, ujedno i zadnja. Al bit če ih još nadamo se uskoro.
U Sarajevu ne pada kiša pa eto svima kojima pada kiša ja kažem u stilu Nelsona Muntza: HA HA!
Al padat će i ovdje uskoro izgleda. Sad sam čito ovaj strip Matakovićev zadnji nisam skonto moram priznat mora da sam oglupio od tolkog filovanja filozofijom.
Odo sad kupit neke zeljanice i jogurta baš sam nešto ogladan a jeo sam neke piletine al opet sam gladan. Eto tolko od mene. Od kog je i dovoljno je.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *