Tražiš respekt?!

Dabome da tražim. Neznam kako je u RH, međutim u posljednje vrijeme su se u Sarajevu pojavili jumbo plakati, odnosno Billboardi na kojima piše “Tražiš respekt”? Klasičan teaser i tako to jel uglavnom reklama je vrlo malo govorila ali je zato privukla mnogo publike.
I eto da sad fama bude gotova, ta reklama reklamira cigarete “Respect” koje dolaze u dvije varijante, red i light i to po povoljnoj cijeni od 1.50KM. I ja eto sebi fino kupijo dvije kutije reda koje su došle u neatraktivnom plastičnom pakiranju zajedno sa upaljačem. No eto tako da stvar bude bolja i ni cigare nisu neke. Čini mi se da upakiravaju MC u te nove “pillowpack” kutije i prodaju ga za 20pf jefitnije. Ah ja. Inače TDR se baš zafuro sa tim nekakvim novim proizvodima među kojima moram spomenuti naravno i YORK tvrdo pakovanje kojeg prodaju po primaljivoj cijeni od 1.20pf. Dobar izbor radničke cigare ako niste ljubitelj mehke Drine. Kao ja recimo.
Bijo sam ja i gladan danas. Dabome. I hajd sad da ja fino zadovoljim te svoje nekakve porive il šta već neam pojma, nije ni bitno odem ja tud u lokalnu buregđinicu/čevapđinicu da si kupim dva hamburegera. Kad nema ništa od pečenja. Jeboooote. I hajd uzmi više te pite koja mi nanos više izlazi i utrpa mi umjesto zeljanice krompirušu. Oh jebem ti sunce. A baš mi nije legla ta pita nekako, neznam neam pojma. Al jutros sam smazo negdje oko 8h po kile bureka svježeg, svježijeg od izmeta koje tek dotiče zemlju u slobodnom padu iz kravljeg anusa. Dabome.
Rokenrol u Čikagu. To je Mihin neki fazon. Rokenrol u Čikagu. Nisam ga ja skonto. Al eto valjda ima neku poruku neam pojma. Dabome.
Sutra ja ode na odmor dole u “i”. Tako Mato geopolitički objašnjava svoje podneblje. Ako imaš “Bosnu i Hercegovinu”, onda je on taj “i”. Dabome. To vjerovatno kaže u strahu da nebude Hercegovac pa da nebude išprdavan s naše strane. Vrlo vjerovatno. He.
Sad bi ja mogo poslat nekog da mi kupi ćevape. Ćevapi rulaju, ćevapi su zakon. Sutra će bit pečenja i pizdarija. Pa prvi zmaj je. Nije to zabacit.
Ova zemlja će propast. BiH. Mislim ako može propast još više. Ja mislim da ću se ja jedno jutro probudit u nekom bezprosotornom kontinuumu. I tud gdje je bila BiH bit će ništa. Bezprosotrnikontinuum. A zašto će se ova zemlja raspast? Pa eto recim prvi maj pada u nedjelju. Kao što možete naslutiti, to nije dovoljno dobar razlog da se zemlja raspadne. No dobro, idemo dalje. U BiH je ponedjeljak neradan dan. Ono pa da se dobije produženi weekend. Hajd recimo. Al pazi fazona, ni utorak se neradi!! A jebote, mislim nisam ja neki sad radoholičar pa da se žalim al ono! I sad što je najjače to će se opet nadovezat da se dobije cijeli tjedan free. Ja vam kažem da će se ova zemlja dezintegrirat. Iako je već dezintegrirana. Al ono dezintegrirat će se na molekularnoj razini. E, ovo je već bolji izraz. Totalno. Neće je više bit. Samo miris ćevapa i rahatlokuma kao duh će se širiti nad mjestom gdje je nekad bila BiH.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *