MOCKBA

Čini se da neam sindrom karpalnog tunela, već mislim da sjebano spavam na desnoj ruci što rezultira utrnućem iste. Dabome.
Eo ja okačio Moskvu na blog. Zašto Moskvu pa eto zato što se danas u Moskvi održava 60 obljetnica pobjede nad fašizmom. I eto da stvar bude jača predsjedavajući predsjedništva BiH Borislav Paravac, deklarirani četnik (fašista) odlazi predstavljati BiH na tu manifestaciju.
Forum mladih SPD-a BiH je čak prikupio i 30.931 potpis protiv odlaska samoproglašenog vojvode Paravca u Moskvu, ali eto da je ovo možda i normalna država Paravac ne samo da ne bi otišao u Moskvu, već vjerovatno nebi ni sjedio u Predsjedništvu.
A i HDZ je predložio novog kandidata za hrvatskog člana predsjedništva. Eo i slike:

A hajd sad da vidimo kako izgledaju ostala dva člana predsjedništva:

Svaka čast (klap-klap). Predsjedništvo BiH ljudi su ovako okarakterizirali: Gargamel, deblji čedo-gargamel i opet gargamel. Tri međeda. Et cetera. Za mog relativnog kratkog boravka, odnosno života u BiH (cca. 7 mjeseci) nisam nikada čuo da je itko ikada, ne lijepo, nego NE-ružno rekao za predsjedništvo. Dobar izraz. Znači to su nekakve državne figure koje izazivaju porugu u čitavom narodu. Presmješno.
Neč više nevolim političke rasprave na blogu al neka sam ih okačio da se hrvatska javnost, koja nema toliko kontakta s njima malo smije. Naravno i druge javnosti.

Gladan sam. Poprilično. A kokuz sam. Loše. Morat ćemo tražit zajmove, kredite. Sinoć sam bijo baš smislijo jedan dobar naslov za blog. “Minusom do Europe”. Tjeo nakucat jedan post o tome kako nas zapad i potrošačko društvo tjera u minuse da nas lakše isisaju. Al to je ekonomska tema a nemam neke volje sad pisat o tome. A i nisam ja pogodan za to. Meni treba dat kapitalističku plaketu za “potrošača stoljeća” sa velikim logom koka-kole. Dabome.
Odo jest nešto.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *