Ko što’b neki rekli dugo sam bijo daleko dal me se poželeo neko

Nisam dugo piso nije me ni bilo moglo bi se reć da sam bio razapet između mnoštva granica, tri kantonalne, jedna entitska, pa državna, pa tri županijske pa opet državna evropska ma čudo jedno granica što me bilo na sve strane.
Poveo sam Bidona malo u Brod da se nadiše ovog original slavonskog zraka i tako. Odma je u startu uspijo da se pola neke folkoteke žena da se polijepi po njemu magnet za žene sarajevski. Bili smo cugali, bili na bajkerijadi a bogami bili i u Mađarskoj. Al ja vjerujem da će to Nikola to već popratiti i nekakvom foto galerijom kad se on vrati u svoje Sarajevo podno Sljemena. Dabome.
Svega lipog smo radili jeli smo kobasice u Harkanyu i u Pečuhu neke sendviče extra skupe od pilića mladih. Bili i u Batini, da da na granici sa SCG. Radili smo tako svašta bili smo kod mene gore u Bukovlju, pa smo išli kod Nikole u nekoliko navrata zapili se u pivnici Bidon je uspio i zaspat i šta ja znam više. Bili u RS Brodu i pili pivo za 1.5km po litre točenog Nektara.
I uglavnom tako jedan post ispadne kad ga ne održavaš sto dana a napravijo si svašta i sigurno jedno 800km. He!
Došo sam juče u Sarajevo, popijo par pivi na Stupu, sazno da sam položijo filozofiju sa sedmicom! Aha! Štaš sad?!
Dobijo sam zamjerku da ne pljujem previše po državi da nebi neko od državnih vlasti BiH povuko hanđar na mene a ja kažem neću više da lajem.
Napo me kod Vnućka čak i nekakav četnik prozivat me jer sam reko da je dokaz debilnosti američke aministracije to što su Draži posthumno dali orden. Reko mi je da sam majmun Bosansko-brdjanski tako nekako, a ja sam majmun ravničarsko-slavonski al hajd ne očekuje se od nekog ko se potpisuje kao Četnik da ima mozga i reko je da su ameri stvorili moju državu a ja kažem nisu nego tenkovi koji su ušli ’95 u Knin al nema ni to veze ja sam zaboravijo da se četnicima mora opušteno jer ipak, kako i oni kažu: “Bog je Srbin!”. I na kraju je napiso: “za kralja i oradzbinu“. Al hajd već sam reko da ne očekujemo nekakav stupanj inteligencije kao ni pismenosti. Dabome. SRBIJA DO SRBIJE!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *