Mrzite li?

Kad vam IE pojede post koji kucate? Ja mrzim. Glupi IE. Tipkaš tipkaš. Slučajno pritisneš bek na šugavom neanatomskom mišu i sve ti se pojebe. Poždere ti ono malo sirotinje što si nakuco. A piso sam baš o tome kako sam umoran. Kao pas. Pa kako sam jeo ruže čorbe, preružne, pa kako sam gladan, pa kako u Etijopiji za vrijeme sušnih godina bolje jedu nego mi u menzi, pa kako pada sitna kišica i puše topli vjetar, a ja umoran i neda mi se otić prošete vilsonovim il Ferhadijom. Sve sam ja to fino nakcuo i ovo đubre od programa mi sve to poždere. Jebo ga onaj ko ga pravio. Bill Gejtskov neki jaran. Il mu je neki rođo. Garant neki rođo njegov iz teksasa. Moro ga zaposlit da se ne naljuti tetka koja peće najbolji moonshine zapadno od Louisiane. Sto posto. Sve to danas ide po tim rodbinskim vezama. Nepotizam. A glupo je to jako. Bezveze. Bilo bi dobro kad bi svaka familija imala svoj biznis. Tada bi svi automatski bili zaposleni. A obitelj je ionako osnovna ćelija kapitalizma. Ekonomije uopće. Recimo pasta za zube. Ja danas zaboravijo kupit. A to svako treba imat. Tako recimo i svaka familija. I ima 100 onih kaladonata ko fol family packet. Pa da se cijela familija može prat zube i desni. I recimo još je tako i isplativo kupit četkice za čišćenje topovskih cijevi. Pa familija može sinhronizirano prat zube u isto vrijeme. Krajnji lijevi pomiće četkicu lijevo-desno dok obitelj stoji u stroju nasmješena. Tako barem kažu TLNovci.
Odbojka. Sad će žene igrat odbojku. To je odličan sport. Prva liga. Kutiviran. A pogotovo onaj ženski. Pa još da je na plaži. Pa još u toplesu! Ma čudo jedno od sporta nema šta. Odo ja spavat pa poslije gledat žene kako igraju odbojku. Meni je to stvarno ekstra sport.
I Rally. To je tek pravi sport onaj kakog nema nigdje. Pravi muški. Nisam ja šovinist al samo su muškarci dovoljno blesavi da ganjaju auto velikim brzinama kroz uske stazice. Pa ar nije? Al sječam da je bio onaj jedan finac što je vozio Octaviu da je on imao suvozačicu. A nju sam zapamtio po tom što se zvala Tina Turner. Baš ko ova pjevačica original ime.
TIna Turner je glumila u Mad Maxu treći dio. Jedini koji nisam gledo. A ova prva dva sam pogledo bar mali miljon puta. Al nikad ovaj treći. A opet svi kažu da je kretenski. Al ja eto ga nikad nisam gledo.

Oči mi se sklapaju. Sad sam poslo lika da mi uplati listić u kladijonici. Dao mi 2 marke da napravi od njih 100. Daj bože da uspije. Onda ću si napravit sunčane cvike. Treba pljunit 75KM za stakla sunčana dijoptrijska. A moram nać neki ultra jeftin okvir. A moram i pare to je najbitnije. Pa jel tako? Dabome!
Odo stvarno oči mi se sklapaju.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *