Očoravio sam još više

Jutros sam nakon što sam se otuširao i poslušao jutarnji program na eFM radiju odoh s jaranima kod optičara da pogledamo civki nekakvih. Ponudilo mi se đabe testiranje očiju što sam ja velikodušno prihvatio jer je đabe. I onda sam saznao poraznu činjenicu da sam očoravio još više. Trenutna dijoptrija na naočalama mi je -1. A trenutno stanje -1.5. AAAAAAAAAAAAAAAAA. Kaže optičar da je par plastičnih ovih stakala ko mojih finih laganih 50KM. A okvirova ima razno-raznih.
A skonto sam ja i bijo nedavno da mi nije baš najbolji pogled na život. Pomalo mutan. Al to sam opravdavao nečistoćom cvikera. Međutim, eto očoravih još više. Pravo gadno. Cijeli dan razmišljam o tome. Kako sam još više čorav. Eh….

Stigo mi danas zanimljiv mejl:

titoslavija@titoslavija.com to me
May 19 (20 hours ago)
Postovani,

Zahvaljujemo Vam se na podrsci nasem projektu zvanom “Republika
Titoslavija”. Takve reakcije nas hrabre da nastavimo sa realizacijom
nase ideje uz ocekivanje da cete nam u tome pomoci svojim aktivnim
djelovanjem i idejama za koje ostajemo otvoreni.

U prilogu ovog maila cete pronaci obrazac Zahtjeva za dobijanje
drzavljanstva i pasosa/putovnice republike Titoslavije. Napominjemo
Vam da ce pasosi biti odstampani u prvoj sedmici juna i njihovo slanje na
Vasu adresu mozete ocekivati najkasnije do 10. juna 2005. godine.

S postovanjem,

Jezdimir Milosevic, predsjednik
UG Mirovna akcija humanista i
Cuvar pecata republike Titoslavije

Dobijo sam i obrazac u pdfu koji je potrebo isprintat, ispunit i poslat zajedno sa općom uplatnicom na navedenu adresu koju ja ovdje nisam naveo neam pojma što. Dabome.

Jučer bilo predfinale onog evrosonga. Odnosno kvalifikacije one, kako to već ide. Bilo baš pravo smješno men to za gledat. Na BHT1 bilo. I sad predstavlja komentator tako zemlje i jedino kad je bijo Boris Novković kaže: “Nazovite ovaj broj da glasujete za Hrvatsku”. Jer bitno je jako da Hrvatska prođe. Pa da dadne bodove Bosni. I obrnuto. Međukomšijsko dijeljenje bodova. Ja tebi ti meni.
A ima šanse dobre BiH ove godine. Imaju one tri plave pičoke koje razvaljuju evrovizijski pravo. “Call me, any time you’re feelin’ lonley…” Baš evrovizijski prava stvar. Hrvati (odnosno mi) će (odnosno ćemo) dat bruku bodova, pa Srbi i Crnogorci, Turska naravno, Makedonija također i tako. I Mađari su prošli to je isto dobro po nas.
A Borisova nije stvar loša. Jest da je furo Joksimovića al eto vukovi piju vodu dok protiču brodovi Dunavom šta ja znam OK je stvar.
Slovenac je bijo katastrofalan. Užas pravi. Ja bijo ispričo onaj vic sa slovencom kako svira harmoniku. Nije bijo ljudima smješan. A jebemu. Kažu: “pa nije Slovenija tako mala”. E jebiga…
Al Norvežani su bili jaki da se usereš meni. Whitesnake furka. Pjevač bijo Alice Cooper. Basist fura The Edgea iz U2. Onda bubnjar jak ko šiba fura John Bon Jovija. Ma ludilo. I onda još onaj jedan lik furka na Motorhead kao. Mao prao bolesno. Wigwam.
Eo Croatia ovdje. LINK. Boris izgleda kao da se tek usto na sliki. Ima i riječi pjesme. To je fino.

Novo pivo u Hrvata. Riječko pivo. Eto i to ćemo morat probat. Al je pitanje dal će ga bit u cijeloj RH il samo oko Rijeke. To je pitanje dobro. Velebitsko pivo. To je dobra piva. Za razvalit se. Crno. I mlado. 1994 otvorena pivara. A ja se sjetim uvijek onog vica kao nešto Amer, Rus i Zagorac pričaju, pa kaže Amer:
“Mi napravimo projekt za izgradnju autoceste, i realiziramo ga u roku 2 tjedna”.
A Ruja kaže: “Mi počnemo u ponedjeljak pravit letjelicu u srijedu je ispaljujemo iz Bajknura”
A Zagorac kaže: “Mi se skupimo u 8h ujtro u Krapini (il tamo gdje prave Kaj pivo neam pojma ni gdje je to) zdogovorimo da se si pivaru bumo zdelali, i već su svi u 15 sati pijani.”

Dabome.

Preperučjem novi blog. Ovaj put pošto sam nedavno optužen da sam homofob, eo bloga gejaškog jednog. Pa vi pogledajte: Gay Love

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *