Ex-jugosloveni umiru sami..

i opet Dunavom plove brodovi
call me, any time you’re fellin’ lonley
Ljubavi, ne mogu sad bez tebe da živim ja
Ti si son, sonot moj gledam kako te gali 

Prođe i to ludilo evrosong. Ja to nisam pratijo aktivno tamo od svoje 14 godine jer sam vjerojatno bijo neđe u nekoj birtiji al eto ove godine sam ja ko fol ozbiljan student koji uz učenje, subotom uveče ponekad ostane i kući. Pa sam ja gledo taj evrosong koji nisam gledo od stoljeća sedmog. Al eto bilo men pravo zanimljivo to gledat ono ima svega kao da mi se čini da se možda nešto i promjenilo na kvaliteti nabolje, al eto neznam dal sam kompetentan da serendam o tome jerbo stvarno nemogu reć da sam pratijo taj evrosong prije.
Jedino od prošle godine se sjećam da je Boris Dvornik poslo svog harmonikaša dok su prelazili Neretvu u Tursku na Eurosong, te da je ovog trovala UDBA prije nastupa juhom, da je neki gejaš iz BiH pjevo neku stvar koju je napisala Vesna Pisarović, te da se pojavio neki Željo koji je razvalijo na Euroviziji a mogli smo ga prije ćut kako pjeva, odnosno pardon, peva: “telo vreteno” koje se orilo iz disko klubova i VW golfova.

Eto danas sam ja to malo pratijo i moram reć da su moji favoriti bili Mađari, naravno uz prvo Feminem koji mi je objektivno bijo najbolji jer je bila prava eurovizijska pjesmica al eto niđe ih na mapi nije bilo. Srbi su mi bili nekako okenjavi iako im stvar i nije bila loša, a Boris mi je bijo dobar tolko da sam zvao ljude na telefon i izderavo se: “VUKOVI UMIRU SAMI!”.

Desilo se eto ipak tako da su nas najviše sjebali istočnjaci i to jebiga jer su sebi međusobno dijelili bodove a ima ih fakat ko govana tako da smo mi tu dobili jedan veliki popušlić. Austrijanci naši stari šefovi su to fino odradili: Hrvatima 8 za Bleiburg, Bosancima 10 za okupaciju i Srbima 12 što se nikad nisu dali.
Slovenci naši komšije koji prelaze granicu dok sviraju su okačili nama velikodušnih 12 bodova onako od srca nema tu šta će jebiga nadaju se da ćemo im popustit ako nas budu gurali kroz eurosong. Ah, Srbi, stara naša braća dadoše nam 10 poena pu jebemu mogli su 12 jebali ih Grci njihova pravoslavna braća. Al Bosna, Bosna nikad ne iznevjeri 12 je tu bilo za nas naravno. Mi smo Srbe počastili s 12 čistom jebiga šta je tu je, s cenerom smo počastili Bosance jebiga šta je tu je. Makedonci su to sve nekako traljavo izveli jebiga dali Šipcima zwelvera jebiga a bezveze bili Šipci. Turci naravno nisu razočarali sa desetkom za Bosnu al jebiga ni to nije bilo dovoljno sve da se bar jedna od tih naših država izvuće da nagodinu nemora ić u pretkolo jebiga.

Al eto, kaže naš mladi domar/portir kako bi stvari bile drugačije da je Bliski Istok u to uključen.
Zamislite: “Selam alejkum Bruxelles, and 12 points from Damask goes to BOSNIA AND HERZEGOVINA!!!”
A ja kažem kad bi tek bio cijeli svijet bio uključen u to onda bi bilo: “Buenos noches Bruxelles, and 12 points from Buenos Aires goes toooo CROATIA!!!!”

A zamislite tek da se Jugoslavija tek rascjepkala na sve one kvazi države. Pa da imaš SAO Krajinu, AP Zapadna Bosna, HR Herceg-Bosna, Republika Srpska, Republika Kosovo, Republika Istra, Autonomna jedinica Vojvodina…. pa to bi bilo bodova ko kiše.
“Iz Knina: 8 bodova za RS, 10 za Hrvatsku i 12 za Srbiju!” I taki fazoni.
Čudo jedno.

Ex jugosloveni umiru sami jebiga bili smo i mi jednom prvi Rock me Baby grupa Riva. Dobili 1989. eurosong, 1990. ga organizirali, 1991. nam se država raspala. GWAHAHHAHAHAHHA.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *