Plati da budeš cool!

Rođena si da se grebeš
Rođena si da se jebeš
Jednostavno ti se… zoveš kurva

Rođena si da me rušiš
Rođena si da mi pušiš
Jednostavno ti se…. zoveš kurva

Živo Blato: Kurva
Album: Konac konca, 2000.

Ovo garant ima na tri milijarde blogova al nebi ja bijo ja da sada odma sada nešto ne naserem a tako mi vala smješno da sam skoro otiknio sa stolice na kojoj sjedim. Na sreću nisam al mi od smjeha mi puče unterciger u gaćama tako da ću sad koji dan morat hodat bez gaća dok ne operem nove gaće il dok ne nađem nekog ko će mi zađabe metit lastiš u unterciger. Dabome vjerovali il ne.
No eto tako kako je a tako je na ovom blog.hr uvijek iz redakcije ili kako već se to nazove nije bitno ovaj neki proljev smješni od kojeg glava boli uši pucaju.
Sad su jel kao što i svi znate uveli neko SMS glasanje. Ono kontaš pošalješ SMS a on ti uzme 3.66KN (1KM, 0.5€) i tako fino glasaš i dospiješ na listu kontaš i tako svašta nešta.
Nije sad ni to bitno sve ko će pohapat pare (zna se) ni to sve nego mene šefovereakcije vazda nasmiju do suza. Pravo me nasmiju tako da zapišam gaće.
Tako da dvaput ostanem bez gaća (prvi put mi pukne lastiš u untercigaru, drugi put zapišam gaće)

Uglavnom ono mene to podsjeti kad sam nekad išo u školu. Pa recimo poskupi užina. Eto to me podsjetilo na davnu 1996 kad je užina poskupila u kojem tad već razredu. I cijeli razred tad kolektivno odusto od užine. A ravnatelj upo i počeo:
“Šta vi djeco žeilte?! Pa mi imao najjeftiniju užinu na svim školama! Da! Najjeftiniju! Malo poskupimo a vi odustane! Mi jedini imamo sanitarnu dozvolu! Da! Jedini imamo! A znate da na ostalim školama nemaju! Nemaju! Mi imamo! Imamo! Da! Mi ne kupujemo meso od onog hercegovca Lijanovića! Jel gledate vi djeco vijesti?! Znatel vi šta on stavlja u meso?! Neznate!? Pingvinsko meso! Pingvine uvozi! Da!….”

A takve su Anderlonove reakcije kad zasere. Usro ga je pravo. Popljuvali ga svi. I sad šta se radi. Makneš SMSanje i pustiš ostalima da objavljuju naslove na blog.hr a ti fino se vratiš za 5 dana uređivat blog.hr. Al ovo.
“Znatel vi da ovo nije đabe?! Nije đabe! A vi se odma bunite! Da! Uvijek se bunite! Mi nemamo struje platit za servere! Imamo dva pingvina koja okreću dinamo na biciklu da bi nam dali struje za vaše blogove! Dva pingvina!….”

Šuti stari, zasro’s ga vala štaš sad. Šuti.

A i to s tim listama je stvarno isfucana fora. Kuco sam ja jednom o tome kilometarski post. Ne namjeravam opet. Samo Nikolu da citiram. Odnosno parafraziram bio bi točniji izraz.
“Liste? He. Pa zna se šta su liste. Na Freshu je sve. Na allmost mi koje su bacili preko nekih poznanstava a na cool su Anderlonovi prijatelji. He.” (Nikola inače ne govori “He” između rečenica, a neznam ni ja zašto sam to stavijo).


Ovo je bio post ogorčenog blogera koji je prije pola godine degradiran s cool liste. 

P.S. Anderlone! Duguješ mi dva para gaća!!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *