Najveća mudrost je praviti se lud kad treba*

Svašta mi obečava
A napolju mečava
Stanje se pogoršava
Jer počinje košava

Bio bi’ lud 100%
Kada bi’ kraj tebe ost’o
Ti nikad nisi kačila
Koliko si mi značila

Riblja Čorba: Lud 100%
Album: Ujed za dušu, 1987

*nagradno pitanje za čitatelje Jimbloga je slijedeće: Daklem, navesti autora ove slavne izreke navedene gore u naslovu. Ostavite puno ime autora u komentaru i naravno molim vas potpišite se. Nagrada je piće po izboru u kafiću po izboru u gradu u kojem se već nađemo jednom.

Eto lipi moji malo sam vam dao i zadatak pokoji pa da vidimo koliko od vas zna čiji je ovo citat.

Evo jedna dakle od udarnijih vijesti je i da će se Ratko Mladić predati Međunarodnom sudu za ratne zločine počinjenih na prosotru bivše SFRJ-u u Den Haggu za “simboličnu” naknadu u iznosu od 5 milijuna američkih dolara. Navodno je Rale dakle skonto da su mu dani odbrojani pa eto ako mu daju to malo para da on da momcima što su ga čuvali i eto malo familiji da imaju ljudi za kifle i cigara kupit.
Al vala bi se i ja predo za 5 milijona. Šta me boli racku. Fino priznam krivicu za sve živo i neživo i onda jašem konje, kupam se u bazenu, čitam novine, šetam se, prežderavam se i oblokavam se voćnim sokovima i sve to na račun poreznih obveznika Kraljevine Švedske.
Sve bi ja njih poslo u Guantanamo. Ili u Abu Ghraeib (kako se već piše, neam pojma). Svi bi oni meni bili na kruvu i vodi. I pjevo bi im svaki dan: “U Zenicu, kada pođem ja…”
Eto daklem BiH je sad na pravom putu. Dakle još samo Rašo da se preda i gotovo sve nema više zajebancije. Ili oni do Haga il mi do vraga. Oni do Haga. Al Rašo neznam ja kako bi on se natero do Haga. Znam ja kako! Neka samo privremeno postave sve znakove na ćirilici do Haga i nek s vremena na vrijeme postave SDS-ov bilbord. Pa tako nek recimo bude znak CPCKI MINHEN (improvizirana ćirilica pošto nema mogućnosti tog na blog.hr). Kasnije nek oni to skinu al ovako nek ostave pa će Rašo mislit da je cijelo vrijeme u Srpskoj dok se nebude na kraju doveo do Haga. I onda nek mu sude. Pa ja. Šta mu fali i to je način. Dovezo bi se on sigurno. Srbija do Srbije.

A kako ono sranje bi na formuli? Bezveze jad i čemer. Al eto Schumi je pobjedio. Nebi ove sezone moć nikako drukčije. Aj ostanite ljepi zdravi i pametni.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *