Od načina sto…

Ženi nam se Vukota
Ženom zvanom Ljubica iz Futoga
Biće mnogo zvanica
Iz razvijenih ekonomskih zajednica

Digao je Vukota
Šator onaj veliki sa vašara
Biće mjesta za sve nas
Samo neće, neće biti Jasara

Dok je mene Jašara,
Živoga, zdravoga,
Ljubica se udat neće

Para ima Vukota,
Nezvanični distributer Marlbora,
Neka puši narod naš
Krišom ispod spoljnog zida sankcija

Poklon sprema Vukota
Svome tastu šleper zlatnog Marlbora
Al’ tajnu čuva Ljubica
Da vječno voli samo svoga Jašara

Zabranjeno Pušenje: Ženi nam se Vukota
Album: Ja nisam odavle, 1997.

Dobar dan lipi ljudi jučer izosto blog jerbo uz klasičan nedostatak inspiracije spremao sam i sobu, odnosno čistio je što je uključivalo skidanje tromjesečnih naslaga urina s ruba WC školjke, čišćenje male zajednice bakterija u tuš kabini i umivaoniku i tako svašta nešta uglavnom bilo poprilično to ružno al imo sam rukavice ko Dexterova mater žute.
Ja uglavnom osim što sam proveo cijeli dan špricajući sanitarom po WC-u, prontiranjem laminata i tako svašta nešta nisam ništa pametno napravio i/ili uočio tako da mogu na blogu serendat o tome.
Ipak, kako sam gotovo čitav dan bio primoran provesti u sobi, muku same dezinfikacije skratio sam slušanjem muzike oliti glazbe. I tako jedan od cedejava koji se provrtio bio je i Zabranjeno Pušenje: Ja nisam odavle, odnosno album koji je Nele napravio poslije rata u Srbiji nakon što se bio ispario. Nikad nisam volio pretjerano taj album vjerovatno jer sam ga možda i preslušao samo jedno do dva puta. Međutim eto juče sam ga preslušao onako malo ozbiljnije i moram priznat da je on pravo dobar u stvari meni poprilično. Stvarno ga je Nele pravo dobro napravio al eto šteta što poslije tog albuma nije radio opet takve albume nego s Kusturicom ona preseravanja trubačka, a mogo je Rock pravit pravi. Imo bi slušatelja sigurno.
Smješna je ta situacija, kada su postojala dva Pušenja, da ne kažem “istočno” i “zapadno”. Sjećam da sam kad je izašao Filđan viška (a ima tome i godinica) da sam čitao intervju sa Sjeom u nekim novinama, čini mi se u Večernjaku pa kako je pisalo da je na coveru albuma ispao kao Nele, pa su tako i pričali kako postoje dva Pušenja i kako su im se jednom skoro poklopile Turneje negdje u Švabiji ili Švici, odnosno promašili su se u dva dana u nekom istom gradu.
I znam da je bilo pitanje tko ima pravo na ime “Zabranjeno Pušenje” i tako svašta nešta ali eto uglavnom Nele je prestao raditi na onom pušenju a Sejo pravi, stvarno ekstra dobre albume. Sejo legenda.

E ja, vjerovali il ne sjeo sam prvi puta za volan jučer nakon ne pamtim kad. I vjerovali il ne pamtim još uvijek gdje je koja papučica i kako se šaltaju brzine 🙂
Uspio sam čak i četvrtom profurat kraj Paddyeve avlije, al neznam s koliko kmph pošto sat neradi. Uglavnom da još stvar bude bolja sve to u papučama. I to sam vozio Kadetta. LOL. Dizla. LOLČINA.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *