Jebo post bez slike

Danas nema slike. Moj službujući HP 735 je odbio da radi. Jednostavno nema čorbe u njemu. Čak nije uvuko ni objektiv. Izgubio je struje. Ne pomaže ništa. Neće da se upali. Probat ću ubacit nove baterije. Umro je nekako ukočen. Valjd nije umro. Nego samo… klinička smrt. Mistery!

No eto kako bilo da bilo a malo sam pogođen bolešću svog aparata (još je prerano da se konstatira smrt iako ni to nije isključeno).
Vedrije teme. Još jedna ocjena u indeksu! Ha ha! Odnosno dvije. Jednu što nisam upisao ljetos i druga koju sam uspješno položio u subotu. Osmica. Ma prekokrasno. Al iz informatike. Sramota. Prava sramota. Mislim osmica. Jebote. Nije osmica sramota. Nego je sramota što imam tri jebena datuma polaganja. Ja. Iz informatike. E reko jebiga.
Eto još malo pa smo pred uvjetom. Biće biće. Pa onda možemo dernečit a možda i degenečit. Jeee. Al prvo naravno uvjet.
Danas sam vodio monolog u glavi. Dobro je to ja mislim. Recimo. Počeo sam o nacionalizmu a završio s tvrdo kuhanim jajima. Šalim se naravno. Kolko se ja mogu jel već pa žalit.
E sad nešto apsoštrumfno drugačije. Daklem raspisujem konkurs za djevojkom oliti curom. Oliti natječaj.
Rasa, nacija i vjeroispovjest nebitna. Znači jedan globalni konkurs. Spol bitan jedino. Žena. Dalje šta je bitno. Pa ništa više. Od 15 godina nadalje. Pišite na jimblogov mejl. Sliku pošaljite. Ako imate.
Dobra je ponuda. Sad me možete jeftino dobit. A na ljeto ću puno više vrijedit. Paz’te šta vam kažem. Možete me kasnije dobro prodat. To ti je ko kad kupiš neku kantu od auta.
Pa je dobro središ. I onda ju prodaš za fine pare. Al biće vam žao. Jašta će vam bit. Biće vam žao da se userete kolko će vam bit žao.
Lupetam gluposti ko inače. Tipično za mene jel. Čak su mi i rekli da sam djetinjast. Reko jebiga štaš takva mi je sudbina kleta igrat se volim popita fala bogu dijete Slavonije ja sam rakija u venama tambura u uhu, a cigar vazda u ustima. Da imam para samo bi odjela nosio dobra. Imo bi ih sigurno jedno šest. Odjela. Made in Novi Pazar. Ko fol po licenci neke talijanske modne kuće. Il njemačke. Pošto i Švabe dobar anzug znaju šit. Doduše jesu malo tamna. I pokoje SS na ovratniku. Al nebitno je to. A bitno je to da odjelo čini čovjeka. A čovjek ne čini odjelo. Ne ne. Čovjeka čini naše žito uzorano pod slobodnim suncem naše zemlje. Žito je naše najveće blago. I naravno zlato koje nemamo. Odnosno imamo al je u Švicarskoj. Tamo gdje ljubičaste krave pasu zelenu travu. I gdje ljudi štimaju satove po ulasku vlakova/vozova u kolodvor/stanicu. Da, upravo tako i jedino tako da.
Inače po meni je najljepša EU zemlja Češka. Jel Česi bi po meni trebali bit protip finih Slavena. A Čehinje protip lijepih žena. Što jes jes. I smješan su narod pravo. Pronicavi slaveni. Oni imaju sve najbolje odlike Slavena.

Česi su zakon.

Živjele gedore.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *