Nije demokracija za svakog

Svaku zatucanu patrijarhalnu budaletinu treba opalit kandžijom po dupetu! Balkan je pun tokmaka. Takvima dat Internet u ruke je kao dat svinji knjigu. Samo će ju zasrat. Sloboda govora je zabluda novog svjetskog poretka. Bolje rečeno dok ne izumru zadojene budale trebalo bi pazit kom će se dat prilika da razgovara za katedrom. Da se opet ne desi da neki psihički oboljeli psihijatri vode narode. Amen.

Čitam baš na večernjaku o govoru mrže za koji je u RH predviđena kazna i do nešto puno godina. A na Netu kretena kolko ti srce. Pisao sam već jednom o tome. O tome kako bude recimo na monitoru anketa o tvrdo kuhanim ili meko kuhanim jajima. I odma počinju komentari, u kojima se spominju kurci, četnici, silovanja, ustaše, balije, carla del ponte, slobo, vrbe, franjo, vlasi et cetera. Sve to zato što neka isfrustrirana budala nemože dobit, da prostite, pičke, pa onda svoju seksualnu frustraciju ispoljava putem Interneta.
Zato sam i otišao davnih dana s foruma. Jebo vladu, jebo, u saboru, jebo, sve njih redom.

Nije demokracija za svakog i točka. Nego kako bilo da bilo Hrvatska se valjd tamo izborila za neko stoto mjesto na EP u BG i to da su pobjedili bratju Ruse kao nekako. A ušli naši tenisači u polufinale odnosno finale dejvis kupa. To bejbe je. Jučer sam se osramotio jer sam pito kolko tenis ima setova. Kolko meč ima setova. Inače ja sam jedan od vrlo rijetkih muškaraca koji nezna prepoznat ofsajd, nezna kad su napravljeni koraci u košarci et cetera et cetera. Al zato vala mogu popit!
Jes da to nema nikakve veze s ičim al eto tako ti je to. Fore&fazoni.

Danas sam kupio 24 sata. Bolje bi bilo da se novine zovu 24 sranja. Jutarnji se bijo rasprodo (do 14h?!) pa sam sudbo kleta odlučio se na kupovinu ovog užasnog babićevskog sranja. Žao mi je bilo te marke mogo sam za nju nešto bolje napravit. Recimo mogo sam je bacit u kanalizaciju. Jebote život. U biti naziv za te novine bi trebao bit 24 sekunde. Jer upravo vam tolko treba da ih pročitate, ako se bazirate na zanimljivo&interesantno. Užas jebemti užas koji. Bijo sam jako potišten kad sam čitao te novine danas. Novinarstvo se srozalo na jako niske grane.

I još jednom: jebo vladu, jebo u saboru, jebo sve njih redom.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

One thought on “Nije demokracija za svakog”

  1. Ti si retardirani idiot ne jer kupujes 24sranja, neg jer kupujes novine uopce. Kaj cu kupovat novine kad su na internetu sve vijesti i jos sa video snimkama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *