Sedam centimentara mehkih kao duša

Punisher je lewdi Marvellov strip. On samo hoda po gradu i ubija kriminalce. BANG BANG BANG. Međutim ekranizacija stripa im nije uspjela. Pravo slabo. Još su metili Johntra Woltu da bude kriminalac. Užas. Al strip je dobar. Punisher hoda i ubija. I fajta se s Rusom cijelo vrijeme. Koji si kasnije dadne ugradit sise. Ma lud strip. Da i fajta se jednom punisher sa spajdermenom. Zajebaje ga stalno i zove ga Bugboy.

Moj HP je krepo definitvno. Poslat je stručnjacima u MSAN na procjenu štete. Pa šta sad oni kažu… vidjet ćemo. A dok ne zbavim novi aparat ili popravim ovaj…. rezuckat ću pizdarije i ljepit po blogu.
Kaže juče Fila da najviše voli čitat Sportske Novosti. Kaže to su jedine novine u kojima nema Carle del Ponte i Ive Sanadera. A ja se ne slažem. Imaš uvijek iSmokvin List. Odma mi sad napamet pade misao jedna. Ima na Banofu u Frankefurtu kafana jedna koja je prva kafana do banofa. I zove se Sandžak. E sad mene moj ćaća pokojni ćekao na stanici u Frankefurtu i naravno kako je bus kasnio sjeo on u kafanu da popije koju. I sad da razbije dosadu odluči da kupi novine. Uglavnom sišo ja koji sat kasnije s Busa, čeka on mene u ruci mu “Erotika”. Ja reko, stari šta ti je to? Kaže on, sine, jebiga sjeo ja u Sandžak a neznam stvarno koje tu novine smiješ čitat a koje nesmiješ jedino mi se ovo učinilo nekako neutralno.
Vidiš reko. Pametna ideja.

Joj gledo sam jučer Šešelja u Haggu. “Vi svi pjipadnici sekjetajijata Haškog tjibunala možete samo da pjihvatite da mi popušite kujac”. Bože koji komad budale. I još kaže: “To stoji u tekstu”. Lewd je Šešelj mislim ono. Jebiga đe neš bit lewd malo u glavu opaljen bit i tako jebo sebe jebo sliku svoju.
Inaće divim se ja tamo ljudima u Haggu. Ja bi to sve po kratkom postupku osudio. I to da uzgajaju maline na antarktiku. Ko uzgoji prvi dvije tone malina dobiva karticu za izlazak iz zatvora. Onu iz Monopolya. I kilu malina da kad dođe kući da ne dođe praznih ruku. Il da ima na putu kući šta grickat. Al ajd ti uzgoji 2t malina na Antarktiku. He he he. Nema tu zajebancije.

Švaba jaše crnog konja. Potresla se sva Evropa. Naša vojska napad sprema, spremila je malog topa jooooj. To je iz Ko to tamo peva. Prvi dan rata. Drugog svjetskog.

Odo ja leć.
Bok.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *