Napolju ptičice pale bi ničice kad bi me videle

A napolju ništa više
Osim tople letnje kiše
A napolju lisće šušti
Izgleda da mnogo pljušti
Pa đe’si balado bila cijelog mog života? Sinoć sam prvi put jeboote čuo ovu stvar na nekom Banjalučkom radiu. Mislim cijelu Čorbinu diskografiju sam ja stoput preslušo al nemogu nikako vjerovat da sam ovu stvar preskočio. A desi se i najboljima. Stvar se zove “Napolju”. Inaće na tom radiju su cijelo veče puštali domaće ljubavne pjesmuljke. A Bora je bar u jednoj stvari bio u pravu: Priča o ljubavi obično ugnjavi…

A napolju ništa više… Jes lewda stvar moram si ju metit na mp3 player.
Kad sam kod mp3 playera, pičim ja tamo pokraj Miljacke idem na fakultet, tamo prije Skenderije a na mp3 mi se vrti Live in Belgrade, Boban Marković orkestar. Prva stvar “Povratak otpisanih”. Baš sam bio nafuren onako kao da sam otpisani koji povraća. Ovaj, koji se vraća mislim jel. Neznam gdje još al nema veze. Neznam ni zašto otpisan al ni to nema veze.

A napolju ništa više… Danas sam si išo gledat jaknu ono folovi da si kupim. I hajd našo sam ja neku super je i sve to malo mi rukavi kratki. Nađem drugu onako zelena military fol jakna baš ono pravo dobra da se usereš… 250 kermi! Pa jebote za te pare moš kupit pravu Vijetnamku mejd in Amerika il đe ih već prave nemam pojma bezveze su pravo. Inaće military look je pravo dobar tu se nemora ništa kombinirat samo nabaciš sve SMB na sebe i cipe neke mogu i tene i zaboli te uvo za sve. I još amblen nekakav anti-ratni fol nakačiš da ne ispadneš nabrijani

A napolju ništa više… Jestel pročitali ono kako će Princ Harry bit zapovjednik pješadijske brigade od 30 ljudi u BiH. GWAHAHAHHA. Kao prvo kaka je to brigada od 30 ljudi? To se kod nas zove vod. Pa onda četa, pa onda satnija.. pa brigada tek tamo daleko kasnije. Al jebiga Englezi šta oni znaju. A ovo mi je najjače:

No, službenici u kraljevskoj palači zabrinuti su za njegov život te smatraju kako baš i nije najpametnije da Harry, treći u liniji za prijestolje, na taj način riskira svoj život. Navukao sam se na pješadiju. Uživam trčati i bacati se po blatnim rovovima i ispaljivati metke kazao je nedavno Harry.

Princ Harry će morat pazit kad bude na prvoj crti bojišnice. U velikom ratu između bureka i ćevapa. Ja neki dan umro skoro od ćevapa. Moraće se pravo pazit. I kad bude trčo po blatnim rovovima, jer baš sad tamo postavljaju ove nove kako se zove ploče u Titovoj moraće pazit da ne usere nogavice na svečanoj uniformi jerbo mi mogo pravo se zaprljat kad kiša padne pa onaj pijesak bi mu mogo zaflekat uniformu.
I riskirat će život pravo mislim ovaj mene neki dan skoro auto zatepo imo onaj mp3 player u ušima i nisam gledo na semafor i prošo pješke preko crvenog skoro me auto pogazio. Opasna je Bosna čudo je to jedno. Al nek se meni princ Harry javi ja ću pazit na njegovo Visočanstvo da se nebi sjebo kad dođe ovdje. Mislim da ne bude u životnoj opasnosti. Pa jel.

A napolju ništa više…

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *