Nemojte glasat protiv mene nego protiv nekog drugog

Nakon što sam razvijo krompirušu i počastio stanare kuće prošvercanim kulinom osigurao sam si barem jedan dan da me sustanari ne olajavaju. Daklem cijenjeni čitatelji, poznanici i ostali trk kod Hesuza i nemojte glasat protiv mene nego potiv nekog drugog… E da je barem još doneo ko proklete cigarete u tu kuću… a men samo kulin bio napameti….

Danas je dobar dan za pravit ajvara. I recimo pindžur. I naravno svakojake zimnice namirničke vrste koje bi trebale potrajati čitave zime, ili barem do kraja veljače/februara/jaguara a u mom slučaju ne dočekaju ni početak studenog/novembra. Šta ti je maznit jednu onu teglu ajvara za doručak. I još jednu za večeru. Ko što bi kod nas u Slavoniji rekli: “Jebo čoeka koji nema sto kila”. Ili još bolja: “Jebeš majstora kojem alat kisne”.

Već kad sam kod novembera, odnosno studenog sjetih se jedne anegdote smješne brodske. Dolazi lik u jedan kafić brodski, poznati, i kaže liku koji je radio za šakom de mi pusti “Studeni”!, ovaj lik ga sad blijedo gleda kakav studeni u pol travnja nije mu ništa jasno i kaže on njemu ma koja ti je to pjesma, a ovaj sav zbunjeno kako to da ovaj nepoznaje taj hit koji se toliko vrtio po radiju zapjeva mu: Stu-de-ni!!! Zato što svoje volim, volim najviše što sam branio! Svoje najdraže!
Men je to pravo smješna anegdota, pričica ili kratka prispodoba. Tako da ja uvijek kad začujem Škoru zapjevam: STU-DE-NI!!!

Danas je inaće ja mislim bio-metorološki vrlo pogodan dan. Oni fazoni kad budu smajlići na TV-u i tako. Na vremenskoj prognozi. Mislim pojma nemam, al ja se danas pravo dobro osjećam. Baš ludo. A još sam čistio i WC i to naravno sa smješkom na licu. I pjevo “Neću da budem član Partije…”
Neću da imam parče Hartije, gde piše da sam član partije.
Danas kad sam završio sa spremanjem sobe, otišo ja malo prošetat jerbo sam se nainhaliro onih kemikalija pa reko ajd lagano Vilsonovim do Pofalića pa onda Zmajom od Bosne nazad. Fino moram priznat nije prehladno iako je nebo nekih ružnih pastelnih boja. Otprilike tako nebo bi ja nasliko u 7. osnove. A vjerovatno i sad. Anti-tantalovan sam za umjetnost slikarsku. A nije me Bog baš ni podario nekim sluhom bog zna kakvim. Al zato revim brate za tri magarca.
Eeee, neki dan sam saznao zašto muškarci nemaju celulit. Pa zato što je ružno!! AHAHAHAHHA!! A jesam se ismijo kad sam to čuo. To je tako močna zajebancija da sam se ja skoro pustio piš u svoje bokse.
Naravno da sam podjelio svoje novo saznanje sa prijateljima i muškim i ženskim i baš je bilo smješno gledat reakcije ljudi. Mislim poglavito ženske populacije naravno.

Bile ko fol neke utakmice bezveze neam pojma sve je to meni sranje, nego baš eto gledam neki dan “Javna tajna”, premijeru političkog magazina na BHT1 i sad anketa oni pitaju ljude za koga će glasat u srijedu kad na Marakani budu igrali BiH-SCG (turnir jebote). I sad uglavnom pitaju nekog doktora, stariji lik, iz Banja Luke za koga će on a on kaže: “Za Srbiju i Crnu Goru”. I sad kao zašto mislim stvarno kakva je to logika jebote mislim Bosanac si a navijaš za SCG, a on reće: “Pa ja sam navijao uvijek za plave, za Jugoslaviju, pa navijam i sada za njih”. Mislim si ja bože koji komad budale. Mislim hajd navijaj za kog god hočeš to je tvoja stvar al jebote život kakva je to logika?!
Uzmimo u obzir dvije činjenice:
1. Jugoslavije više NEMA
2. Srbija i Crna Gora NISU Jugoslavija

To bi bilo isto ko kad bi neko ko je živio u Austro-Ugarskoj pa da navija sad za Austrijance i Mađare naizmjence. Mislim logika je glupa i trebo je reć: “Zato što ja ovu zemlju ne priznam kao svoju, za mene je Srbija kao Srbinu domovina, odnosno otadžbina”. Budi faca i reci to nemoj se izmotavat.
Premijer RS-a će glasat za SCG. Nije se pretjerano izmotavo.
Najjači je bio neki pubertelija iz Trebinja koji je reko da će navijat za SCG, pa su ga onda pitali a šta da igra BiH protiv Hrvatske, a on je odgovorio: “Pa nemože se za Hrvate navijat”. He, he, al nije valjd imo srca priznat da će navijat za BiH.
Izgleda da ja jedini navijam za ovu jadnu zemlju. Ovdje nikog nije jučer interesiralo što je BH razbušila San Marino sa tri pogodtka nego su veličali Hrvatsku pobjedu koja je realno dobivena na guzove. Jedva. Penal.
Boli mene kurac. Ja imam dvije reprezentacije za koje navijam a da me niko ne proziva. Hrvatska jer sam iz Hrvatske i Bosna jer ovdje živim. Za Srbo-CrnoGorce ne navijam. Boli me kurac. Oni ionako imaju dovoljno navijača.

Nedelja kad je otišo Hase….

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *