Hajmooo Bosno Bosno, hajmo Hercegovino!

Učio ja sad do maloprije pa mi dopizdilo. Sve mi sociološki pojmovi furaju kroz glavu. Pa onda fino upalio Čorbu i odlučio se utrpat u neke stare hlače iz nekih svojih boljih dana. I pronašo neke lewiske iz gimnazije. Utrpo se uspješno u njih. Zadovoljan sam. I happy. Yeee. Nisu prave Lewiske. Made in Novi Pazar. Al nema veze. Skinio sam 5 kila u 7 dana. Mnogo je kume….

Uvodi pisani italicom inače, odnosno u zadnje vrijeme kada su se pojavili kod mene na blogu služe da objasne naslov i sliku, odnosno da daju određenu introspektivu u nadolazeći tekst, preciznije govoreći post današnjeg zbloga. Zbrda-zbloga. Ovaj put ništa od toga. Moro sam s nekim podjelit činjenicu da sam uspio utrpat svoju guzičetinu u stare hlače. No to je nebitno. Pofalio sam se i sad možemo dalje.

Danas se igra utakmica SCG gegen BiH. Turnir ko što bi rekli u vicu. To je valjda najbitnija stvar danas. Moram priznat jebeno je Bosni. Na Marakani Srbe treba dobit. Mislim moguće je to. Al pravo sjebativno. Zato mi svi danas smo uz BiH.
I zato danas u pravoj maniri treba pratit utakmice, trk do buregdžinice i kupit 6 kila pite i jogurta naravno i pive Sarajske i ovaj i jablaničke janjetine može i bojkotirat MB pivo koje je svetsko a njihovo i navijat sa zastavom ovom što izgleda ko konzerva iz rata da se iz grla ori ajmo Bosno Bosno, ajmo Hercegovinooooo.
Ja zaboravijo da danas igra i Mađarska protiv RH. Pa to isto treba pratit al kad bude repriza neka mislim i ovaj treba u najboljoj maniri kulina, šunke i puricu s mlincima napravit i rakije slavonske i pive karlovačke jerbo ožujska nevalja iako je žuja sponzor HNS-a (ne narodne stranke, nego nogometnog saveza) i navijat: “Neka pati koga smeta!! Hrvatska je prvak svijeta!!” I naravno treba izbjegavat langošice, debrecinke, tokajac i ostale mađarske slastice koje su tako primamljivo dobre. Apstinirajte čak i od onih finih kolača madžarica, recite mami da danas napravi neki hrvatski kolač kao recimo neznam Scwarzwald tortu. Il havanu. Il Bananu Split. Il bananu Zadar.

Danas bojkotirajte mađarske a bogami i srpsko-crnsko-gorske proizvode. Dakle nema MB-a, Karavan sira, Eurokrema, Vajkrema i ostalih džabalezgarija s one strane Drave & Dunava.
Pročito ja kao nešto danas u Jutarnjem, kaže nešto u stilu “Danas s Mađarima prijateljski. Da ih nepovrijedimo previše” GWAHAHHA. Mislim jebeno je nama Hrvatima. Nas su Mađari gazili godinama. Nije to zajebancija. Kuhen Hedervary i ostali. Zato i za nas je ovo utakmica više od utakmice. A! Pobjedit ćemo mađarsku i ukrast im tajni recept Vaykrema iz nuklerano-sirnog instituta u Szehenfehervaroshu! I onda čemo mi licencirat Vaykrem a nazvat ćemo ga VEKREM. Pošto ja neznam šta znači vay al znam da mađari tako speluju slovo V. Pa će se onda zvat VE-KREM. Uglavnom mi čemo onda još taj super međerski sir prodavati u više varijanti a to je da ćemo napraviti i slavonsko-baranysku verziju gdje ćemo ubacit kulina i ostalih slasnih pizdarija i polučit ćemo toliko uspjeh da će nam se cijela ekonomija zasnivat na VEKREMU i uspješno ćemo zavladat na globalnom ekonsomskom planu do te granice da će VEKREM, hrvatski proizvod bit veči brend čak i od Coca Cole. I onda možemo napravit i light verziju i ……

Popizdijo sam previše. Odoh prije nego ne nakucam još kaku glupost.

Viszontlátásra!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *