Ej pa to sam ja

Ima već jedno sigurno tri dana da ja počnem kuckarat blog i onda me neko omete nekako. Šta ja mogu kad sam popularan i visok, lep i plav. Nego baš si nešto mislim juče je pravo zaladilo. Mislim da je tenperatura možda pala i ispod ništice. Vidio sam neki slediti auto pa sam po tome zaključio. Tolko u uvodu pisanim italicom.

Eto mene nazad u Slavoniji ravnoj i preravnoj. Nema ovdje ništa novo. Jučer je bio sv. helovin pa je masa ljudi hodala maskirana po gradu. Ja se tjeo maskirat u gardistu. Kažu da nije to tamo od 96. više aktualno. Reko šteta. Tako da se nisam maskiro. Ionako je to paganski praznik. Izrezivat bundeve i metat svijeće unutra. Bezveze. Pravo.
Nego danas su Svi Sveti. To je dan kad se ide na groblje. Iđen i ja danas samo da nekih sto kahvfa odradim. Odnosno kava.
Sad mi je zvonijo mobitel i dobijo sam poruku. Popularan sam pravo. I visok lep i plav. Čudo jedno sam ja.

Dragutinu Tadijanoviću zvanom Tadija je ja mislim danas rođendan. I to ni više ni manje nego stoti. Tadija je stari laf. Njemu je uspjelo u našoj državi da postigne nešto što nije niko osim the one and only Josip Tito Broz. A to je da mu za života naprave spomenik. Navodno je Tadija reko: “a ja sam mislio da će to bit veće”. Jebote. Vladina teorija je da su njemu u biti napravili spomenik ono na nekom sniženju pa su kontali da kad umre da će m podić spomenik. Al jebiga Tadija je još tu pa mu digoše spomenik. Ko Titi.

Nego vjerovali il ne i pisanje ovog posta me prekinuše. Da idem kafe ispijat i preterivat. Al eto srećom spasoh tekst na desktopu. Eh ljepote od života. I modernih tehnologija.

Malo poezije. To je dobro za grah.

Uvijek kad Tebi ne mogu reci sto mislim,
Uvijek kada moram mijenjati boju svog glasa,
da Ti na primjetis sto osjecam,
Uvijek kad govorim sam sa sobom
pravdajuci se pred svojim unutarnjim sucem,
sto si Ti,
Uvijek kad se pred Tobom moram paziti i kontrolirati,
da Ti ne primjetis
moje zelje i moje strahove.
MOJA JE OSVETA TO ISTO TRAZITI OD TEBE.

To je napiso Angelo Gajarsa ciganski pjesnik iz Brazila. Zemlje koja je poznata po dobrim fusbalerima i kavi.

Piso bi ja još al je 10 do 4 ujtro a dogovorio sam sa Strizyem radit ćevape 2 ujtro u 10h.

Ayte svi dosvidanya

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *