Mile nemoj ništa politički, da nebi dobio po p… leđa!

Novi Call of Duty. Ovo je slika gdje ja, mladi i naočiti sovjetski vojnik (ne vidim se jerbo je to kao gledano mojim očima, odnosno očima glavnog junaka COD2) gađa vojnika Wermachta krompirom u glavu. Znam da se baš i ne vidi, al šta ja mogu mislim ipak je ovo sličica veličine 200×150 tako da ono. Kuiš. Nego prešo sam sinoć igricu i tako fina je za igrat i lijepa je grafika i treba fašističke bastarde poubijat. Smrt fašizmu – sloboda narodu. Dabome.

Nego reko nisam dugo blog nakuco, a idem sutra u Sarajevo pa dok se opet aklimatiziram na tamošnji tempo života opet necu nakucat ništa pa hajd onda sad nešta kao da nakucat.

Jestel vidjeli rata u Europi? Mislim ni još rat iako ni to nije isključeno. Jebote, zvučim ko Milošević. Proširili se ti nemiri na Bruxelles i Berlin. Na gradove sa B. Sljedeći bi mogo bit dakle Bern. Al neće lupit to na Švicarsku, Švica je luda zemlja nemaju oni takovih problema.
Dakle jebiga širi se to. Eto to ti je daklem i Evropa. Odnosno Europa. Sve super sve krasno kad ha eve ti ga belaja dok si reko Szehenfehesvaros. Mislim tako je to zajebato jerbo to nije klasični rat. To se narod buni. A to je belaj. Tenkove na ulice treba. I suzavce.
Kaže men gospođa Majka danas, aludirajući na ovaj belaj, jel se sječaš ti studentskih nemira ’68? Reko, ko juče! Bio sam student i po’. Samo što sam živio drugi život. Dok se nisam reinkarniro u Jimba. Ovog sada što studira. U 2005.

Kako god bilo da bilo mislim to sve ti neredi u Europi to je taman fina jedna onako, kako se to kaže, uvertira jel za ulazak ovih balkan-länder u Evropu. Taman da uđu balkanske zemlje u EU ovaj a ono Europa tinja od žari. Jel to bi bilo dobro da balkanske zemlje uđu u Europu. A ne sad neku Europu jebiga đe sve super krasno pa da mi još neki divljaci ispadnemo. Ma nema govora.

I nešto si razmišljam kako je ovaj vrli svijet pravo zajebativan. Mislim ovaj novi svjetski poredak. Zavjera vatikansko-nemačka što bi reko Duke Šešelj.
Imaš sve neke neprijatelje a neznaš ko su ti neprijatelji. Kao ono recimo teroristi. Aj sad ti znaj ko je terorist. Kaže to ti je onaj na kojeg nebi nikad pomislio da je terorist. E pa jebaj ga. Znači da odem ja do recimo onog čike na pijaci što prodaje krompir iz Kindrova i da mu kažem: “Čiko, vi ste terorist jerbo ja za vas nikad nebi pomislio da ste vi terorist!” I odma da ga spakiram na Kubu. Na Guantanamo. Mislim nema tu logike.

Pa onda ete ti sad ovi neredi. Ko je sad tu kriv? Sirotinja? Imigranti? Establisment? Ko? Ko? Policija? Ma nemaš ti pojma. Bitno je da se krka. I šta je najlakše. Pa zapalit auto. I ko je tu na dobitku? Pa automobilska industrija. Sve je to ekonomski. Zajebi ti tu neke urotničko-političke veze. Rat u Iraku. Kaže to je zato da Amerika kontrolira Blistok. A što bi Ameri to radili? Pa zbog brate nafte. Boli njih kurac za sigurnost u regiji. Ko što je cjelokupnu međunarodnu zajednicu bolila kara za dešavanja na prostoru tada već bivše SRYU od ’91-’95… pa i do ’99 ako ćemo bit realni.
Izbombardiro NATO Srbiju razjebo im industriju. Kao da spasi Kosovo. Ma Amerima je sve ravno do Kosova. Oni su razjebali industriju da bi mogli fino uvalit svoje stare strojeve Srbima. I još fino zaradit ko fol nekih para. Razvojne agencije, UN svi ti neki pojmovi koje ja ni ne razumijem. Sve je to danas bizmis. Para. Nekad su ljudi vodili ratove da bi demonstrirali moć. Odnosno da bi imali ekskluzivno pravo na moć. Da ne kažem monopol. Daklem ja fino osvojim cijeli svijet da pokažem kako je recimo njemački narod močan. Danas je to pase. Prošlo. Danas se vode ratovi zbog para. Zato što je para moč. Boli nekog kurac očel se njegova zastava vijorit u nekoj stranoj državi a da nije ambasada. Sve je to samo para. Jel lova je moć.

Eto ti i ovaj rat naš zadnji. Oni koji su zakuvali profitirali, a jebiga a vukovarski branitelji do dan danas nemogu regulirati svoj status. Žalosno. I to još u Vukovaru. Rat je krvav da znate, hej, hej, žao mi konja.

A baš nisam tjeo danas politički post opalit. Nego jedan onako možda kulinarski. Al slabo mi nešto kulinarstvo u zadnje vrijeme ide od kako sam na ovoj dijeti. Al eto možemo ovo dosad gore okarakterizirati kao jedan globalnopolitički etički. E baš mi se sviđa.

Nego nabavijo ja seb telefon. Imo z200 što sam s kumom nešto tu munto, pa sam njega uvalio zajedno sa svojim mobilnim diskićem i SD karticom starom kamaradu ‘Tici Smrti za njegov mobitel koji je sad moj. I lewd je telefon pravo. Nokia 3660. Ima Symbian 6.0. Opičito. Odma sam si stavio hrpu beskorisnog softvera i milijon filmića da mogu zavodit mlade i naivne djevojke po Sarajevu. Taj Symbian to ko’ da imaš konfuter mali. Saso mange ima. Jedino nisam Bibliju uspijo instalirat. Al sam zato instaliro hrpu ostalog beskorisnog softvera. Telefon je lewd ko šiba. Samo si moram masku novu kupit. Ova je truljava neka. Nema laka na sebi. Samo temeljna boja. Al zato na poklopcu na bateriji ima malu utoku i uzi. Lewdo jel. I još je tri band. Pa ako budem išo kod sestre u Ameriku mogu ga nosit sa sobom i koristit ga tamo. Prekokrasno.

Nego danas ja bio baš u potrazi za maskom i neka aktivistkinja Vodafonea me nagovarala da uzmem neku Motorolu na pretplatu. Ima live video streaming i baš sam gledo nekakav spot sa Infraneta. Evo ova motorola je baš bila.
Fin televunčić. Preskup. A neznam imal symbiana. Ja sad nebi ništa bez symbiana. Il bez nekog OS-a. Imam ga jedva tri dana a već sam se užasno naviko na tu ludost. Ma ekstra.

Leđa me otkidaju. Ko što’b kum reko “ušćaklo me úkičmi”. Znam ja od čega je to meni. Od COD2. Previše se uživim kad ubijam fašističke bastarde. Srećom pa nemam sindrom karpalnog tunela. Jerbo imam mišonju dobrog. MX510 Logitechov. Pa tu onda nema zime. Al zato mi je tipkovnica malo jača. Imam ju 2 mjeseca i već ne radi kako treba. Mislim jebiga kolko para tolko muzike. Đabe je dobih još kad ‘Tica Smrti radio pa je bilo raznoraznog hardveraja lako dobavljivo. Tehnološki višak bješe moja tastatura. Pa eto.

Nego nešto bi si napravio a sad bi mogli cijenjeni kolege blogeri tud men pomoć. A to je ovaj baš to da bi si na jednu SIM karticu tjeo puknit bruku brojeva. ULTRU, VIP i TELE kad ga kupim. Na jednoj SIM kartici. Našo sam đe ću to napravit samo mi treba Goldica. Prazna SIM kartica. Al neznam đe se to može kupit. Pa ako neko zna nek mi mejl pošalje. Pa da si iskloniram sve svoje brojeve na jedan SIM. I kontam da s ULTRE pređem na ERONET. Jebiga ovi ne globe 20pf za SMS ka inozemstvu. Da, a sa ULTRE slanje u CG je normlano 10pf. Pitam se zašto.

Dovoljno za danas. Odoh ja.

Ide firer, ide firer…

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *