O đes!

Ta na na na na na na… Tequila! Jestel zagrlili danas svoju WC šolju? Jučer se našla neka stara raja pa smo se odlučili malo proveselit u staroj maniri uz koju dobru kapljicu. Moja genijalna ideja je bila dakako srednjo-američka jedna kombinacija gdje bi se integriralo meksičko-kubanska jedna kombinacija. Revolucionarna dakako. Izbor je, slijedom logike, pao na Tequilu (Pancho Villa) i na naravno Cuba-libre, al ovaj put u kombinaciji Badelov Rum i Diet Cocke (Fidel Castro & Che) Nije loš okus. Malo sintetički… neznam dal je to od saharina iz Cole il od najfinijeg destilata alkohola iz Badelovog ruma..?

Dobio sam poso onaj na radiu. Eto da vam se pohvalim odma u startu. Pa sam onda onako mamuran išao na dogovor za posao et cetera. Možda ćete me imati i priliku slušati nekad via internet streaming.
Naravno ako se pokažem dobar i tako to što sve već ide uz sve to dalje jer.

Inače sve je više manje po starom, opet sam nekako blogće zapustio jednostavno tako je to nekako da vremena nemam a sad sjest i nešto onako za nakenjat u roku od 10 minuta mi se ne da…

Kao što mnogi štovatelji i pratitelji moga lika i djela znaju, kada sam u Sarajevu ja živim u domu. Studentskom jel naravno. I uglavnom od ove godine nam se uprava odlučila na konkretnije korake poboljšavanja života, a bogami i uvjeta u ovoj našoj maloj zajednici.
Jedan od ovih strašno pametnih koraka ka implementaciji ove nadasve briljatne ideje je i redovita kontrola soba koja bi se po najnovijem pravilniku o kućnom redu koji je skrojen gotovo briljantno kao i povelja o ljudskim pravima Ujedinjenih Naroda, trebale održavati do 3 puta mjesečno.
Uglavnom imali smo jednu kontrolu gdje je upravnik našeg doma obišao moju sobu i sobu mog cimera. Bio je vrlo nezadovoljan jerbo sam imao (imam još uvijek ubiti…) prašinu na policama i da su mi prozori prljavi i da su mi zidovi žuti. Prozor, dobro više manje, prašina na policama, ha pobogu zaboravio obrisat a to što su mi zidovi žuti, a šta ja tu mogu, živim u toj sobi nema još ni tjedan dana.
Žao mi je jedino što sam zaboravio pitat dal će najbolja soba dobiti recimo nekakvu nagradu. Pošto znam da to rade u učeničkim domovima.
A i da se naš dom pretvara u učenički dom, osim inspekcije soba koje na kraju krajeva ne dolikuju jednom studentskom domu (barem ja nikad nisam čuo da to rade u ijednom domu igdje), po novom super-pravilniku vrata doma se zaključavaju u 22h. Taman poslije crtića.
Prije nekih tjedan do dva vratio sam se kasno u dom (oko 3 ujtro) i nisam mogao probuditi portira. Na kraju sam preko telefona probudio cimera koji mi je došao otključati dolje bez da smo i probudili portira koji je blaženo spavao na sečiji.
I uglavnom tako ima tu bruka nekakavih stvari koje su meni takoreć smješne, pogotovo ta kontrola soba. Normalno da je svako dužan držati sobu u redu i čistu naravno al sad prigovarat zbog prašine na policama ili tako nešto to mi je poprilično dječje. Kao što sam rekao – učenički. Još nam samo fali i da dobijemo vaspitače, odnosno odgajatelje koji će bit dežurni cijelu noć po hodnicima da budu uvjereni da svi spavaju. Ili da uče. Lights out at 2200!

Danas igro Željo versus Sarajevo. To ja naravno nebi ni znao da ne živim 500m od Željinog stadiona. Vidio sam mnogo pitara i košpičara al eto prekinuli su utakmicu jerbo su nogometaši Sarajeva nasrnuli na sudiju koji nije tjeo dosuditi jedanaesterac.

TheManiacs.org

Pitari k’o pitari, kako se njima može desiti da im neko ne dosudi penal koji nije ni postojao, odmah nasrnuše na sudiju. Ali nije to bilo ono klasično nasrtanje i naguravanje, ovo je bio fizički napad, kojem se pridružuje i Veliki Učitelj Husref Musemić. Sudija vadi kartone, ali maleni mu izbijaju kartone iz ruku. Sudija se povlači, a pitice, ono nešto demonstrativno, povlače se sa terena i okupljaju oko klupe. Nakon toga pozdravljaju se sa svojim navijačima i, kao oni oštećeni, nepravedno, jadni oni uvijek samo oni jadni uvijek na njih jadne neko svi ih mrze, odlaze sa terena. Horde skidaju svoje transove i IDU KUĆI.

Za to vrijeme Jugom se ori IDITE KUĆI, navijanje i dalje fanatično i fantastično. Naši igrači igraju se po terenu, prave egzibicije, a raja sa Juga im preporučuje “Podijelite se ‘na male!'”

Na Grbavici i oko Grbavice veliko slavlje, nemam informacija o bilo kakvim incidentima, sad-zasad je sve uredu.

Ah… Cest la vie….

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *