Ko o čemu, ja ijopet o zimi

Jutros kad sam išao u podrum po drva (ako se 12 može nazvati jutrom), na vratima podruma zatekoh ovu poruku. Htjedoh dodati ispod: “kalendarski još nije”. Međutim moj anarhistički kit koji se sastoji od debelog crnog markera za ispisivanje proturežimskih parola je ostao u mojoj torbici, pederici iliti pederuši u Sarajevu. Tako da ispod nisam nadopisao ništa. Al sam eto uslikao ovo da okačim na blog. Daklem zima je počela. Narod zna.

Jel slušao ko Septicu? Link bio jučer na monitoru. Matakovićev band. Ja sam si odma to pretvorio u wav i stavio kao zvonjavu na mobitelu. Tako da me sad ljudi mogu čudno gledati na javnim mjestima kad mi mobitel počne pjevat “Jesul ovo ženske gače? Nisu to su muške gače!”
Jučer sam čitao prvi broj Fanfe. A jesam se slatko nasmijo. Kad sam bio mlad i lewd. I počesto pjan. Bila su to neka ljepša vremena.
Danas mladi slabo prave fanzine. I sabo loču po parkovima. Više sjede za kompjuteralima. vjerovatno bi i ja da su u to vrijeme postojala ovakva kompjuterala i brzi internet za široke narodne mase. Onda se u ta vremena Internet skupo plačao. Svako domačinstvo je odvajalo desetinu svog budžeta za pristup Mreži. Baš sam se i u Fanfi pročitao kako je onda bilo sa Netom.

Posjetio sam adresu www.worldsex.com. U trenutku kad sam gledao najperverznija sranja sa cukcima, konjima i tako to , uletio je moj ocuh i poceo mi citat bukvicu o tome kako on ne placa internet – citat: “Da bi ti mogo drkat kurac…”.

Fanfo no.1, Revolucionar: Vikend Snova, str. 11

Bili smo onda i mnogo vulgarniji. To su bila takva vremena. Sad smo ozbiljniji i stariji. Sad znamo da je worldsex sranje.

Nego ide zima jel. Evo baš je autor gore citiranog teksta došao do mene. Pa prekidam sa pisanjem posta.

Wozdra mala raja.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *