Kad sam bio mlađan lovac ja….

Jedna me je moma volela…
Mnogi pobogu mnogi blogeri imaju problema šta stavit za naslov pa tako i sliku. Ja recimo nemam. Imao sam možda nekad u počecima svog blogiranja međutim sad nemam metnem ono što mi prvo padne napamet iako to možda i nema veze sa postom koji slijedi. Nego eto moj cimer (onaj iz prošlih postova ranije spominjan što bari bivšu preko mesinđera) je lovac. I onda ga ja stalno teroriziram sa svojim tamburaškim CD-om na kojem ima “kad sam bio mlađan lovac ja…”. Slika skinuta sa stranice 
NRA.

Zec, lisica, jerabica, divlja patka, prepelica i golubak i grlica i pokoja djevojčica.
Drugi amandman i fazoni. Znate ono kao svi imaju pravo da budu naouružani. Neznam ja kako je to u Hrvatskoj. Znam da amerikanci imaju pravo kupit i posjedovati automatsko oružje. Jebo kuću bez Kalašnjikova kažem ja. Ja recimo imam utoku gore u svojoj sobi. Jest da je plastična bože moj al ono izgleda skoro ko prava. I držim je u ladici đe su mi pare i putovnica. Pa onda ako mi neko njuška po ladici i vidi moju lažnu utoku (za koju misli da je prava) sjebe se jer misli da sam ja neki zajeban tip s utokom a sa zajebanim tipovima sa utokama se nevalja zajebavat. Jel tako? Jašta je.

Nego gledam sad čitam vijesti i tako to sad će odvest i Ratka Mladića u aps. Vidjet ćemo još i snimku s BBC-a kao Raleta apsidu na Havajima bogati šest u kupaćim gaćama onakog gojaznog (a kupaće gaće maskirne opaska Bidonova). Dve plavuše u Rašinom zagrljaju a FBI apsida Raleta. Možda on i okonča kao Himmler pa se ubije cijanidom. A more bit i drukčije recimo nekako da se nadere šljive šumadijske i onda ispadne iz helikoptera kad ga budu vodili u aps.

A Rašu će uapsit u frizerskom salonu. Kad mu trajnu budu metali. Sjećam se ja jednom bio snimak na HRTu taman u ratu il svježe poslije rata kako Raši feniraju kosu valjda prije snimanja neke emisije. Bogatišest jest to bilo smješno. Ono ha ha.

SBOnline je vrlo glupa stranica, da ne nazovem to portalom. Hajmo prvo reć da su s vijestima ažurni ko Strizibuba s blogom a informacijama su zanimljivi otprilike kao nešto što uopće nije zanimljivo. Jebiga nemogu se sjetit da dadnem ikaku sarkastično-ciničnu opasku. Nego kako bilo da bilo fakat im je bezvezan portal. Odnosno nazovi portal. Maknit ću ga sa liste linkova tud lijevo.
Ima i većih rupa neg Brod a imaju puno kvalitetnije i bolje portale. Eto ti samo Žepče za primjer. Da ne pričam o gradovima nekim u RH.

Ide Božić fazoni. To je dobro. Praznici nam stižu – Coca-Cola fazoni. Mislim da sam jedno sto puta spominjo zašto volim Božić međutim mislim da nebi bilo zgoreg da se još jednom ne podsjetimo.
Daklem Božić volim iz tog razloga što fino na Badnjak izađemo u grad i onda se nalijemo ko krave. I onda onaki pjani odemo pred Crkvu stajat jerbo je to najbliže što možemo napraviti sa našom duhovnošću, bilo bi fakat previše da uđemo u Crkvu, a opet da sjedimo u birtiji dok je polnoćka pekla bi nas savjest. Ovako fino stojimo pred Crkvom polako se trijeznimo jerbo je temperatura nekih milijardu stupnjeva i to u minusu.
I onda kad prođe polnoćka mi se fino vratimo u birtiju/kafanu/mehanu il šta već i onda se još oblokavamo nebili na svoj način (koji se možda nekima doima kao i blasfemičan) proslavili Kristovo rođenje. Onda onakvi sretni i pjani idemo kod Vlade kući gdje sjedimo dugo u noć i žderemo pečenku, odnosno pečeno prase, francusku salatu i pijemo koka-kolu. Što naravno opet ima svoje čari jer se trijeznimo a i pečeno prase ima tako fin okus.
Prošle godine je recimo i Strizibuba pričao priče. Evo rekonstrukcija jedne. Kolko je se ja mogu sjetit…

Sjede moj ćaća i komšija gore u brdu. Kaže komšija “deder otvori ovu ljubenicu, zrela je”. A moj ćale kaže, lupivši prstima po kori ljubenice “zelena je!”. Komšija je uporan, uzima lubenicu i pokazuje list na peteljci i veli: “vidiš, kako je list opo. Zrela je”. “Zelena je”, ćaća je uporan. “Ajmo se kladit” -“Ajd!” I oklade se njih dvojica, rastvore ljubenicu a moj ćaća reće zatitravši palcem, kažiprstom i srednjim prstom: “Pu, daj pare!”

Ove godine ćemo vjerovatno opet slušat priču o Ladi kojoj se motor razletio dok se penjala na slavonsko brdo.
Pu, jebem ti UNPROFOR.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *