Kurchina

Uvijek sam bio pobornik ideje – “Ako pišeš blog… pa piši ga jebem ga ja!” Što bi u prijevodu značilo budi redovit i tako to. Al eto dogodi se nekad i inspiration bar se isprazni il tako svašta nešta pa jednostavno eto ništa od toga. Ja evo recimo već štrajkam od subote. Svašta može biti umor, ispiti, siječanjske egzistencijalne krize i ostalo.
Neznam ni šta bi napisao. Ovo gore je plakat koji je Forum mladih ovdašnjih esdepeovaca naručio i povješao po Sarajevu. Mislim vjerovatno nisu to oni vješali, nego firma koja se bavi s tim pizdarijama… oglašivanjem putem Jumbo plakata i ostalo.
Paddy drži tri gorile. Pogodite tko su. Gwahhhahahah.

Počeo sam kao pisat nešto van bloga onako malo podužu pričicu možda i u novelu izraste. Međutim već se na prvi pogled vidi da je trivijalno sranje. Klišeizirano. Al završit ću to svakako pa onda mogu prepravljat dok se boje ne rastope a plugovi ne zaoru plodnu slavonsku zemlju koja nije zagađena radioaktivnim pizdarijama.

Danas sam bio na ispitu. To je recimo pozitivno. No hajd sve to došlo nas jedno tri milijona na ispit a profesorica se dere: -“GWAAA?!?””($/”=!/(/#. AAAA!!! $(/”=!”(“$=).[neartikulirani glasovi] pa koji vam je andrak? Šta ste mi svi koju pizdu materinu došli u 11 na ispit?!”
Mi se onako svi pogledavamo ja sam uspio i prdac jedan tihi opalit jer kažu “pogledavat se i ne prdnit, je kao da se nisi ni pogledavo.” I uglavnom nađe se među nas tri milijona jedan hrabri koji ispali onako: -“Pa profesorice, dolje piše da je ispit u 11….?”
– “GWAAA?!?””($/”=!/(/#. AAAA!!! $(/”=!”(“$=). [neartikulirani glasovi] pa šta ima veze šta dolje piše valjda ja znam kad je ispit!!!?! U D E S E T!!! Gwa.”
Bože dragi, pomislim ja u sebi. Ako me opet obori, ja ću uzet njen broj telefona i zvat je svako jutro u 7 i pitat: -” Dobar dan kad je ispit? Da nije danas nekad možda? Pošto vi znate.”
I onda mislim koje je to licemjerstvo recimo s druge strane. Dolaze neki studenti na ispit, jebiga kasne pošto su polagali nešto pa se ispit odužio i nisu uspjeli na vrijeme doć na ovaj ispit. Studenti opet ko studenti fini su jebiga, pa se ispričavaju -” Oprostite.. mogu li prisustvovat ispitu?”
– “GWAAA?!?””($/”=!/(/#. AAAA!!! $(/”=!”(“$=). [neartikulirani glasovi] pa ispit je trebao bit u 10!!! A vi mi ni u 11 ne dođete na vrijeme!!! Gwa.”
No hajd sad pustila je ona sve međutim na svakog se obrušila sa svojim zlim komentarom.
Kad odjednom upadaju u učionicu dvojica likova u maskirnim uniformama, na ramenima ambleni Vojske Federacije BiH, pištolji im za reverom. Prijatni neki momci, Hulk je za njih patuljak ono, i sad njih dvojica upadaju i u stavu mirno: – ” Molim vas dozvolite da prisustvujemo ispitu!”
A ona odma: “-Oh da. Svakako. Sjednite momci, sad ćemo vam podjeliti testove. Cmiii.”
I da im testove normalno.
I svaki put je tako. Mi civilni studenti smo stoka sitnog zuba. A ovi kad dođu.. (Policija, SIPA, Državna Granična Služba, Vojska, kurac-palac) to je odma prolaz. Jebo me svako sad kad dobijem svoje hlače lovačke i vijetnamku otići ću takav na ispit. Na glavu nabijem svoju Fidel Castro kapu, a na ramenu amblen “1. pićkopaćenička bojna.” A za reverom moja plastična utoka.
Bit će Index pun šestica.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *