Renata Sopek izgleda kao da ju je odbacila Sava negdje kod Svilaja

Surfam ja dakle tako Interpletom, naravno jedna od dražijih destinacija je i www.blog.hr gdje vidim udarnu vijest kako je Španov ufatio okom fotoaparata digitalnog dakako Renatu Sopek kako neđe u Belem Zabreg gradu snima vremensku prognozu za RTL.
Koji car, pomislim ja, treba imat muda slikat tako javno a ne voajeristički celebratese (kako se kaže ono poznate face na engleskom al neznam ja to napisat). Uglavno još ni više ni manje nego Renatu Sopek. Čak joj je i guz usliko. Španov je odma došao na listu mojih blog idola.
Međutim to je sad sve nebitno.
Nego gledam ja tu Sopekicu, a sjećam je se još iz Klikovog onog magazina nekog (“Novine za jebivjetre” by Darki) i uglavnom sjećam se ja da sam slinio po tim novinama i da noćima nisam spavao zbog Renatice koja mi je zagolicala moju adolescentsku maštu koja je već čeznula godinama nadolazećim fol ozbiljnim a u biti još blesavijim i luđim.
I uglavnom sjećam se ja bilo to sad neko vrijeme kad je i taj RTL došao u RH s neskrivenom namjerom da pogermanizira ovo naše čisto katoličko-hrvatsko društvo i ovu našu slobodnu-demokratsku-nezavisnu državu.
I odjednom PAF vijest ta da će vremensku prognozu voditi Renata Sopek.
I naravno kako to biva odma su tu priče krenule da će to bit ko ono u Rusiji kad se one ženske skidaju a mene odma neka radost oblila jer se sjećam da sam vidio jednom prilog o vremenskoj prognozi u Rusiji pa mi sve bilo nekako drago gledat braću Slavenke u toplesu.
I tan-tan-tan došao i taj dan da RTL objavi Dnevnik svoj famozni poznat inaće po tome da se profesionalno odrađuje otprilike jednako onako profesionalno kako šumski medvjedi deminiraju minska polja.
Došao Dnevnik il’ kako se već zove kad odjednom eto ti Sopekice a men sve drago.
Najavljuje kišu i naravno obukla se u neki kombinezon skopčala se do vrata. Odma sam bio razočaran.
Kasnije sam ju vidio par puta u nekakvim emisijama koje je vodila u nekakvim spavaćicama… ma niđe veze vala, što bi rekli drugovi Hercegovci.
Ja trk po Klik… gledam… ma nije to ona… vala….
Jest, nije, jest, nije… odjednom saznam ja da se to danas pa jebiga sve retušira i fotošopuje.
A danas to tako rade da sam se bio uspio i napalit na Vesnu Pusić sa predizbornih plakata. Jebote uspjeli su joj ukrast jedno dvajst i pet godina.

I eto tako je to. Fakat Sopekica je… ma nemam pojma. Ma niđe veze.
Eto i čitam Globus novi i uglavnom glasajte za najljepšu Hrvaticu iz javnog života valjda jel… pošto realno prođite brodskim korzom i naći ćete mnogo lijepih žena, djevojaka, djevojčica i ostalo.
Uglavnom sad gledam ja tu dakle izabralo 100 (slovima: sto!) kandidatkinja. I naravno tražim ja svog favorita… prerovio ja cijeli Globus… kad nema! Nisu stavili možda NAJLJEPŠU Hrvaticu iz javnog života. Ines Preindl! Slika. Ja sam zbog te djevojke se budio svako jutro u neznam ni ja kolko sati (a nisam ni studirao, ni radio, nego sam bio u dvogodišnjem đabalesku modu) samo da bi gledao nju kako vodi Glazbenu TV.
Zbog te djevojke ja sam, paz’te sad ovo:
a) dizao se ujtro da gledam GTV
b) trčao iz birtije da bih gledao GTV
c) svaki dan gledao popodnevne reprize
d) GLEDAO GTV (domaća muzika… bljak)
e) naučio napamet sve domaće pjesme (period 2002-2003… +/- godina)
Daklem… sve to zbog Ines koju nisam vidio već sto godina na TV-u. U nekoliko navrata sam i zvao GTV nebili razmjenio koju rečenicu sa Ines u eteru. Bezuspješno.
I eto… nju nisu stavili u izbor… al glavno da su stavili recimo Mirnu Berend. Bože sačuvaj. Dal se itko zapitao šta ta žena radi u životu osim što po nekakvim tok-šoovima glumi ideal hrvatskog seksipila?
Jebo me svako ako ja nebi bio seksipilan kad bi na mene stavili šest tona puder i izfotošopirali me.
Kad bi to samnom napravili bio bi i mister junivrza, poduzetnik godine, predsjednik RH i dopredsjednik Republike Pešćenice. I vjerovatno na naslovnici Timesa za mjesec veljaču.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *