Pukni puško

Galil je jedna od standardnih jurišnih pušaka koju koriste Izraelske obrambene snage. Dizajnirao ju je Yisrael Galili čije ime nosi i puška. Korisi standarnu 5.56 mm NATO municiju, kao i M16, ali koristi pouzdaniji i lakši proizvodni proces ruskog AK-47.

Jučer sam vozio kart. Ima čak i slika. Al ljepše mi bilo metit izraelski kalaš.
Danas pada kiša ja to ne volim.
Razmišljam dal Sarabon proizvodi čokoladu od kakaovca koja malodobna djeca sjeku mačetama i satarama u Gani i Obali Bjelokosti. Ja ionako kao i ne jedem čokoladu. Al to nije razlog da me to ne proganja. Ko što bi narod naš mudri a glupi rekao: “Besposlen pop i jariće krsti”.

I uglavnom sjeo ja jučer u kart (jedva moram priznat, nezgodno kad je sic udaljen 2cm od tla). Elem sjeo ja, umalo se ne opržio na auspuff kad meni kaže cimer moj, koji je ujedno i karting majstor: “Što god radio nemoj stiskat gas i kočnicu u isto vrijeme.” Naravno kako je on to rekao, a ja klimnuvši glavom potvrdio, nisam napravio ni 5 metara a kart mi se ugasio. Uslijed toga što sam naravno stisnuo gas i kočnicu u isto vrijeme.
Kasnije je bilo dapače lijepo, naučio sam kako okrenit kart za 180 i tako to i baš je kewl i lewdo.
Ali da se vratim ja… kako je to u biti smješno sve to. Eto sjećam se ja nekad kad sam išao u auto-školu. I kaže meni instruktor vožnje nemoj nikad po gasu dok si kvačilo pretiso. Odnosno stiso.
Kako je on to rekao a oko nas samo smrad spaljene lamele.
I tako sto nekakvih stvari. I sve to čovjek napravi iz gluposti nekakve. Joj đe ću pustit kvačilo ugasit će mi se auto. Il recimo kao ja jučer kurčit se pa pravit međugas i drkalame. Na automatik kartingu. Od 150cc.

Kiša i dalje pada.
Sad ću ja složit pjesmu iz tri različite pjesme:
Curi od jutros od četiri pet, rešilo nebo da potopi svet
A napolju ništa više… osim tople letnje kiše…
a napolju lišće šušti… izgleda da mnogo pljušti
kiša pada, gde bi išli sada, crni oblaci iznad grada
šta je tu je sakrimo se od policijsko-redarstvene akcije

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *