Justru boje, nedam nikom gaće svoje

Svašta bi se moglo još o meni i pomislit jerbo je bilo već postova o gaćama a i gaće se s vremena na vrijeme provlače kroz postove. Al nek svi čuju, jebo struju, justru boje nedam nikom gaće svoje.

I uglavnom krenem se ja danas otuširat. Gledam ja mislim hajde reko mogo bi se otuširat ide Uskrs još malo baš sad zadnji dan čekat pa da se na Veliki Petak tuširam, možda je grijeh, jer znam da se na Veliki Petak ne radi ništa na zemlji, al nije neradan dan doduše al opet mislim hajd reko mogo’ bi se sad otuširat šta sad reko. Sad za par dana se zajebavat… ma ne isplati se brate.
I krenem ja kopat po svom ormaru, kopam ja kopam (usput i nađem nekih zagubljenih stvari poput četkicu za zube i tako toga) i uglavnom nema gaća. Ni jednih! A znam da ih ima sigurno jedno – troje. Uključujući i ove na meni pa jel. I nema gaća vala.

Mislim kako ću se sad otuširat pa obuć ove stare gaće božić edition, mislim popustio mi već lastiš u untercigeru pa mi stalno stoje oko koljena, a i već se mala zajednica ovih nekakvih algi pojavila – cijela jedna biocenoza. I uglavnom odlučim ja ipak da idem ja u lov na gaće.
O starom šokačkom običaju lova na gaće sam već pisao, ali problem je što ja nisam u Šokadiji već u B&H pa kako onda gdje šta?!

Sjetim se ja da sam ja prije par dana u napadima lucidnosti odnio veš na pranje. Mislim neznam ja šta mi je bilo taj dan al se sjećam se da sam odjedno ponormalio i potrpo komplet prljavi veš u kese i odnio ga dolje na pranje. E sad da objasnim još par stvari. Dok sam u Sarajevo (a to je većina mog životnog vremena) onda živim u studentskom domu gdje imamo vešeraj gdje nas globe za jednu vreču veša (3.5 kg) jednu marku. Naravno ja sam utrpo u jednu vrecu oko 10 kila, i odnio četiri takve vreče na pranje.
I uglavnom spustim se ja dolje po veš i nađem ja gaće, hvala dragom Bogu i bacim se odmah pod tuš.
Uglavnom obuko sam ja gaće i to su mi ove uskršnje koje su Fruit of the Loom.
One su ekstra fine i baš su kewl međutim nekako mu vuku na sintetiku. Onako kao al nisu. Pamuk je al su onako posjajne.

I onda si kasnije mislim pa jebote raunau pa ko’ bi napravio sintetičke gaće? Mislim gdje je tu logika. Potpario bi se u sekundi i bilo bi belaja odma. Sjećam da sam jednom imao svilene gaće. Uf.. dobre su… al neekonomično brate. To je za ovako jednodnevnu upotrebu. Nemogu se nosit ovako sezonski. To su prave gaće za ić tražit snošaja. Jednonoće gaće koje obućeš kad ideš guzit. I to je to. Samo ih u toj prilici koristiti.

Neznam šta je pisac tjeo da kaže men’ se čini da mu se blog u zadnje vrijeme raspada pod agresijom neinspirativnosti.
Eto tolko. Nedam nikom gaće svoje.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *