Šoping

Žene obožavaju šoping, muškarci ga preziru i to je fakt. To nije seksističko-šovinistička primjedba, to je fakt. Uvijek sam govorio: “Gwa! Uđeš u trgovinu i uzmeš ono što ti se prvo svidi. Nema tu probavanja i zajebancije. Osim kad je tehnika u pitanju.”
Što jest jest… kupovanje odjeće je užasna stvar, kupovina tehnike je već nešto drugo.

Uglavnom danas… sjedimo mi pijemo kavu obasjani sarajevskim suncem, laprdamo pizdarije ko inaće, što o ženama, što o iranskom pitanju, pa o ženama, pa o cijeni benzina i uglavnom tako nekako smo i odlučili da bi mogli kupiti tene (tene – patike, tenisice). Moje Nike su već odslužile godinu i po’ što je jako dobro po mene koji sam certificirani razarač obuće i tako smo odlučili da odemo kupovati tene.
I uglavnom naš quest je započeo, pa gdje već nego u sarajevskom raju patika – Skenderiji. Nas trojica smo uletili u prvu trgovinu i svaki je uhvatio po jednu tenu.
Moj cimer je uhvatio neku nogometnu ala kopačku, Gaba neku gejašku runing tenu i ja jedini neku normalnu tenu onako skejtersku. I onda je krenilo…. drvlje i kamenje.
Ove su ružne, ove gejaške, ove pederske, ove ovake, ove onake…
Uglavnom quest za tenama se doslovno pretvorio u pravi quest. Na kraju ja sam kupio Nike skejterski fol, a ova dvojica onake tene kao što smo ih pogledali u prvoj trgovini.
Da i ne spominjem da ćemo se zbog tih tena podjebavat još mjesecima.

Uglavnom današnji quest je također pokazao da ni s muškarcima nije lak šoping. Al nije kao sa ženama. Ženama se sviđa sto milijona stvari odjednom koje moraju odma-sada-odma isprobat. Muškarci kad nešto zacrtaju to ne ispuštaju iz glave. I moš ga j.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *