They are having a party

Jučer je bilo opet usrano u školi. Kemičarka me je digla i ispitivala me nekakve pizdarije, lipidne veze što ja naravno pojma nisam imao. Sramotila me čitav sat pred razredom ja sam se ko prase oznojio pred pločom i kreda mi se u ruci istopila.
Na kraju je rekla da to nije za dovoljan ali pošto je danas lijep dana i ona je lijepo raspoložena nije mi dala dva keca (jednog iz zadataka, drugog iz teorije) nego mi je dala samo jednog keca i onda me još naterala da joj kažem fala.
Baba iz njemačkog me opet isterala van jer smo opet pjevali Rammstein i još nam je rekla da se ne kaže di sone šnajt nego di zone šajnt. Šta ona zna, učila njemački za vrijeme Bismarcka.
Na engleskom smo radili Shakespeara i ja sam rekao da mene ne zanima neki prdonja koji je otegnuo papke prije milijardu godina. Profesorica se pravo zajapurila i počela prodavat neku spiku kako je Šeksi europska kultura a Cobra legenda digne ruku i kaže u Homerovom stilu: “Kako to da je onda mrtav?”
Profesorica je onda još više popizdila: “Aaaa!! Znatel vi djeco da smo mi morali znati čitave dijelove iz kralja leara?!” i onda Cobra kombo izvali opet: “Pa profesorice kad je on u vaše doba bio popularan kao što je u naše sad Miljenko Jergović”.
Isterala ga je napolje, a nedugo potom i mene jer sam mu dao petaka na izlasku iz učionice.
Na latinskom je bilo super jer smo prevodili neki tekst o liku koji je čitavo imanje kitom pročerdo.
Na odmoru je bilo super popušili smo šest tona cigara i izudarili četvoricu akavaca.
Zadnji sad smo imali matematiku s koje smo pobjegli a profesor nam je poručio po razredu da se pozdravimo od popravnog kontrolnog. Ko ga jebe, kupit ćemo mu litru konjaka.

Uvijek sam tjeo napisat ovakav post, al sam počeo blogat premator.

Nego evo na godinu obljetnica mature, prva fala Bogu da nije druga, treća il nedaj bože četvrta. Neki moj drugovi su ove godine imali obljetnicu mature i kažu da već ima pooženjenih, rastavljenih, diplomiranih, blagoslovljenih djecom (ne mogu ni zamislit da će na godinu bit onih koji će otvarat novčanike i pokazivat slike prinova) i tako.
Drug Tica Smrti kaže da je njemu bilo super jer se olešio ko krava a kaže ko se nije olešio njemu nije bilo dobro.
Ja već znam scenarijo za nagodinu… skompat će se nas jedno troje-četvero, zakucat ćemo se na šank i cugat neko ljuto sranje pa šta bude. Možda budemo plesali na šanku… pjevali “Iznad Tešnja zora sviće”… a najvjerovatnije ćemo vikat “Oćemo ćevapa, mama daj mi droge!!”
Inaće ja nebih nikada mogao organizirat tako neko sranje. 30 ljudi (ili 25?) se treba zabavit a što je najbolje od tih… 30 il 25 kolko ih je, izvan klupa si se družio sa maksimalno 5! I onda nakon mautre, odnosno prije mature, odnosno za vrijeme norijade čoporativno smo se družili punih 16 sekundi jer su jedni odlutali u park, drugi na narodonu, treći na briju….
Najbolje bi to defitivno bilo organizirat u Derventi. Pozvo bi Marka i Iliju (Begića dakako) da teroriziraju s onim sranjem od “”muzike”” (molim vas primjetite duple navodnike) pa bi se svi od muke morali napit loše posavljačke brljotine od rakije.
Sutra bi u “Daily Derventa” bio naslov: “Pijani Slavonci demolirali kafanu King” a dalje u tekstu: “na inicijativu jednog člana grupe J.J. (23) počeli pjevat inati se slavonijo i razbijat šargije dvojice zabavljača MB (58) i IB (62). Šteta se procjenjuje na 38.60 konvertibilnih maraka. JJ (23), VJ (24), NM (24), DG (25) i SA (24) (sva četvorica hrvatski državljani s prebivalištem u Slavonskom Brodu) priveo je MUP RS-a i zadržao preko noći u pritovru. Protiv petorice osumnjičenih podići će se optužnica pred opštinskim sudom u Derventi.”
E onda bi se imalo o čemu pričat do slijedeće obljetnice…

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *