Živ sam

Živ, živ reče vrabac i pade mrtav.
Nego blog mi se zapustio, mislim, nije se sam od sebe zapustio nego sam ga ja zapustio međutim s valjanim razlogom, naime pristupi Internetu mi je trenutno onemogučen, barem redovno pa se sad evo švercam u ustanovi iz koje sam mučki izbačen. Majka mu stara.

Inače dosta se izdogađalo u ovih nekoliko (ima jedno 10-11 dana jel?) kako se nisam javio. Cimer moj vrli i ja smo bili 2 dana beskućnici (spavali u spavaonici, tuširali se u studentskom domu ko ilegalci, hranili se po pekarama, umivali se na koritu Miljacke… ludilo brale) međutim naše quest za gajbom je rezultirao nalaženjem fine gajbice i to i dalje na Grbavici (tako da opet svako jutro zapjevam “Heeej Grbavice, rano ljutaaaa!”) i to ni više ni manje nego u relativnoj blizini Željinog stadiona. Jel mi smeta to?
NE SMETA!! NE SMETA!! NE SMEEEEETAAAAA!!!! NE SMEEEEE-TAAAAAAA!!!!!

Cimer moj vrli i ja smo prošli svakakve avanture dok smo našli stan najmješnija je bila kad smo se skoro uselili kod neke babe na planinu koja nam je dopustila dolazak cura (al ne i drugova!) al da one nesmiju krast čaše! Uvijek kad cure dođu maznu bar po jednu čašu.
Međutim to je priča koja će vjerovatno u skoroj budućnosti zaslužiti post pošto je vrlo intrigantna i tragi-komična.

Na vašu opću radost&veselje gazdarica koja nam je izdala gajbicu je rekla da će na moj zahtjev uvesti kablovski infranet koji meni treba za, naravno, edukativne svrhe i naravno održavanje ovog skromnog bloga koji već evo… uz manje prekide radi kao najbolji gruzijski podvodni satić već dvije i pol godine.

Međutim na moje inzistiranje od svih vidova kablovskih delicija suzdržani smo dok ne prođu ispiti. Iako imamo TV sa antenom (dakle imamo u pogonu jedno 5-6 kanala) TV je ugašen i pali se samo da pogledamo “Bitange i princeze” i “Sanju” kada je gostovalo Bijelo Dugme i Nidžo.
TV je ugašen stalno da se po FKN-u (Fakultetu Kriminalističkih Nauka) počelo pričati da smo cimer i ja zapali u sektu koja ne gleda TV.

Stanovanje u svojoj gajbici ima mnogo puno prednosti nad stanovanjem u studentskom domu zato što nam nitko ne derneči pred vratima, dakle imamo mir da učimo i ono što je najbolje što može pravit jaja na sto načina pošto imamo funkcionalni šporet (plin (gas)/struja). Omlet na ‘iljadu i jedan način.

Međutim upali smo možda previše u onaj domaćinski mod pa odma popizdimo ako neko uleti u tenama u dnevnu sobu (ipak je to bosansko-slavonska kuća), pa ako neko ne posprema za sobom. Al moja je uvijek zadnja. Da cimeru… pa nek se zna ko nosi ‘lače u našem domačinstvu. Jes vala.

Eto toliko od mene zasada, kao što reče naslov: “Živ sam”, dakle samo da se javim tu sam i bit će Jimbloga samo malo da se ova histerija rješi i sve će bit pic-pic.

Zdravo.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *