After 2007

Najbolji derneci (partyi, žurke, tulumi) su oni derneci kada je omjer muškarac/žena, 1:9. Banja Luka efekt. E sad ako tu pridodamo razuzdane ženke, hektolitre dobre cuge i jedan onako dobar sound i jednu finu čagicu i kasnije povlačenje mužjaka u back-roomove sa barem tri ženke onda je to fin i uspješan dernek.
Međutim kako ne živimo u kalifornijskoj sapunici 90-ih onda su najbolji derneci after-party derneci.
Zašto? Pa eto zato. Zašto zato? Zato što su afteri uvijek casual derneci. Ono eto mi smo se skupili kao da popijemo ono što je ostalo od main derneka. Znači nema sad onih tenzija “jao kakav će bit dernek? očel bit sve ok? hoče li me pogledat? ah-ah?!”
Znači jedna fina casual atmosfera, skupili se mi – najuporniji da liječimo mamurluk po starom dobrom principu fight fire with fire.
Gotovo uvijek afteri ispadnu genijalno. Upravo zato što sve poćne casual i neobavezno, ljudi su bolje opušteni – i bolja zajebancija.

Kako je nama ostalo još nešto cuge (mi Slavonci smo fenomen – ko god drugi da organizira dernek prvo pukne pivo a žeste ostane. Mi smo prvo polokali gotovo svu žestu, pogotovo medene rakije, tako da nam je ostalo mnogo piva) a bogami i pola krmeta, a našlo se za mene i Robicu u 2 ujtro sarme da zamezimo malo za puta.
To je po onoj Balaševoj:
Krešo ne daj nikom kaput,
prvo sarma, pa ondak na put!

Uglavnom, raspisao sam se ja opet gluposti svakojakih, pa evo vam malo atmosfere s aftera, malo sličica i pokoji YouTube filmić (zarazio sam se ovim YouTubeom pravo, za jedno dva – tri mjeseca ću ja još počet se igrat i s podcastom kako sam krenio)

Pa eto kako nam je bilo:

httpv://www.youtube.com/watch?v=OAGdPKfJAMM

httpv://www.youtube.com/watch?v=Rh4xCp4Cg0w

httpv://www.youtube.com/watch?v=F-24vutEios

httpv://www.youtube.com/watch?v=njZa51ufHSE

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *