Sve što ste… la la la… – part #2

Vjerni pratitelji Jimbloga morali su primjetiti moju upornu dosljednost nekoj pizdariji kojom započnem post.
Jedno vrijeme je bilo one neke pjesmice. Pošto ja vazda u glavi vazda vrtim neki stih u glavi (možda bih morao potražiti kakvu stručnu pomoć?). Evo recimo sad mi je cijelo vrijeme u glavi:
Ti si moja emotivna greška
Terorista ti si srca mog
Zbog tebe po drumovima sveta
Sad koračam emotivno bos

(Garavi Sokak: “Zvao sam samo da te pozdravim”, Svako ima nekog koga nema, Vojvodina music, 2004.)

Poslije toga je bio famozan SUPI (superiorni uvod pisan italicom). To je bio kratak uvod u post, počesto i nevezan za samu temu posta ali obavezno italciom zašaran. Naziv SUPI je dobio kad je Scotty rekao da ja s time želim dokazati superiornost (što god to značilo).

Najnoviji trend su ovi balončići koje ću vjerovatno furat dok se totalno ne izližu do te granice da više neće biti ni dosadni koliko su izlizani (kao famozni “Isufrano” kompilacije koje se vrte u krajnjim rupama od lokala gdje se do besvijesti puštaSmoke on the water, Paranoid, Black Magic Woman…)
Prvi post sa balončićima se pojavio na obljetnici atentata na Abrahama Lincolna, kada sam ja po wikipediji tražio latinski izričaj koji je izviknuo John Wilkes Booth u trenutku ubojstva dotičnog predsjednika (pošto sam ja bivši klasičar i naprosto patim od latinskih citata). I uglavnom kada sam vidio sliku atentata na Lincolna, odmah mi se u glavi posložio nekakav tekst koji govore likovi i to sam morao odmah dočarat. To mi se strašno svidjelo. Pa sam pak pitao CB Ninju šta on misli o tom, a on reče da mu je to baš kewl. A evo i kod Herr Neutrina vidim da se i njemu to sviđa pa ću zasigurno nastaviti s tim dok stvarno ne dojadim svima i sebi na kraju.

I sad nakon ovolikog bespotrebnog uvoda u kojem sam mnogo rekao a malo kazao…
Kod gosp. Neutrina je izašao drugi dio mog intervjua. Kliknuvši na donji link saznat će te “sve što ste htjeli saznati o Jimbu a niste se usudili pitati – dio drugi”:

Drugi dio intervjua kod Neutrina

Ukoliko ste propustili prvi dio a nekim slučajem vas zanima, kliknite onda baš ovdje.
Idući petak gostujem po zadnji put.


Samo kratko još nešto da rečem iako je ovo misao bez poente iliti naravučenja.
Elem, danas (sinoć točnije) nešto ja kuckam ovdje po halftopu i upaljen mi TV onako da radi bezeze. Na Novoj “Istraga” koju organski ne podnosim i prebacim na prvi kadli tamo polufinale Eurosonga.
Eurotrash obožavam gledati zbog Aleksandra Kostadinova i njegovog simultanog prijevoda i njegovih nadasve maštovitih komentara. I prebacim slučajno na BHT1 kad i tamo prijenos Eurosonga.
Skontam da je na bosanskom kanalu bolji zvuk nego na prvom.
Razmišljao sam kako to, i onda sam skontao, pa naravno da je zvuk bolji! BHT1 je tu na Alipašinom polju, a HRT s Prisavlja dok dođe kod mene u stan na Grbavici mora biti tiši. I ostavim na BHT1.
I tako dalje ja veselo kuckam po halftopu kad čujem bosanskog Kostadinova (nemam pojma kako im se zove komentator) kako u jednom trenutku kaže:
– Sada će nastupiti naši zapadni susjedi….
Prva misao koja mi pade napamet bješe: “Aha, evo ih Austrijanci!” Pa si onda mislim:“Pa kako Austrijanci? Aaa… nama su zapadni susjedi zapravo Slovenci…” A zanimljivo je to zapravo. Meni je u glavi prvo Austrija. Sjediš i piješ kaffe mit Milššš negdje u Beču. A Sloveniju i zaboravimo da je tu zapravo između nas i naših zapadnih susjeda. Proklet bio Pervane, ti i tvoji vicevi!
I zadubljen ja u svoja razmišljanja o Sloveniji i Austriji kad kaže bosanski Kostadinov:
– Poželimo sreću Dadi Topiću i Dragonflyu!
Šta sad? Otkud je sad Dado Topić austrijanac?
I onda se sjetim… pa mi smo Bosni zapadni susjed!
Nekako sam se odma osjećao bolje.
Zamisli ti to – mi smo nekom zapadni susjed!
Odma me neki patriotizam obuzeo i dragost.
Prebacio sam na National Geographic i slušao kako prave neke tunele i kuckao po halftopu.

I još jedna misao.
Upravo je moj post od 22.05.2005 pod nazivom Ex-jugosloveni umiru sami…. koji govori o Eurosongu 2005 bio, čini mi se, moj prvi post ili barem među prvim postovima koji su izašli na naslovnici blog.hr
I post koji je pobrao najviše komentara.
Čitavih 36.
Ako ne računamo da me neki kreten spamovao sa 900 komentara na drugim postovima u par navrata.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *