Novi dizajn

Jednom prilikom u Zagrebu na razgovoru za arbajt šef kadrovskog odjela tvrtke u kojoj sam se pokušao ogrebst za kakav fin ugovor mi je rekao da ne treba lagati u CV-u.
Ovo ja zovem istinom&poštenjem.

Moji vjerni čitatelji su u prethodno vrijeme mogli primjetiti da se moj stari dizajn raspao iz meni nepoznatih razloga (nestale mi sličkice headera, footera i fingera).
Onda sam skontao da mi je blog počeo izgledati na tidžinerski myspace pa sam odlučio uzeti malo stvar u svoje ruke.
Ali kako sam neuk po pitanju HTML-a i tako toga obratio sam se za pomoć dalje.

CB Ninja (koji je inače zaslužan za dizajn starog bloga) obećao je da će u dotično vrijeme napravit super ultimativni dizajn koji će biti najbolji i kojem će se čitatelji klanjati sa strahopoštovanjem.
Međutim kako je CB Ninja trenutno zauzet obevezama poslovnim, potražio sam privremenu pomoć kod najdražeg nam programera Vnućka (idejnog začetnika i sprovoditelja u djelo najsvježijih guglarija) koji je evo pomogao, odnosno napravio sve da ovaj blog trenutno izgleda ovako kako izgleda.
Hvala Vnućko!

Ovaj header sličicu sam inače ja napravio svojim neiscrpnim znanjem grafičkog dizajna pomoću photoshopa (sliku sam skinio s Neta, a u photoshopu napisao ovaj tekst).
Smješan je beskrajno. Zli Nemci i nekakav medvjed. Iako osobno nisam fan zlih Nemaca (iako je to, čini se, u posljednje vrijeme trend) ova slika je toliko presmješna, bila il ne bila fotomontaža, al jednostavno je presmješna.

Uglavnom eto… to je moj dizajn.
Ukoliko ima čitatelja, entuzijasta koji su voljni napraviti novi dizajn, bolji, ljepši, i tako to slobodno nek se jave na mejl ili nek odma pošalju novi prijedlog dizajna na mejl.
Bit će nagrađeni zasigurno nekom od super zajebanih nagrada poput recimo salve hvalospijeva na blogu ili recimo počašćeni nekim pićem u društvu vašeg omiljenog blogera i tako.
Dogovrit ćemo se, ljudi smo nismo zli Nemci s medvjedom.

Mir i svako dobro.

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *