Gdje je Jimbo?

(klick for big)

Poštovani blogoljupci, evo pripremio sam malu igru za vas.
Dok isčekujete moj novi post u kojem ću pokušati napraviti kakvu-takvu recenziju filma Simpsons, pripremio sam jednu malu igru za vas.
Daklem o čem se radi?
Sigurno se sjećate onog famoznog crtića “Gdje je Jura?”. Jura je onaj simpatični mladić dugačkih nogu koji ima smješnu kapu na glavi, majcu sa crvenim prugama i cvike. Amerikanci ga zovu Waldo.
E pa taj simpatični mladić Jura je volio upasti u raznorazne situacije gdje ima mnogo mnogo ljudi. Kao npr., shoping centre prije blagdana, open-air koncerte, demonstracije et cetera.
Fora kod Jure, zvanog i Waldo je u tome što ga treba pronaći među mnogo mnogo ljudi. I onda kada ga pronađete sretni ste što imate dobru moć zapažanja i nastavite dalje gledati crtić.

E baš poput Jure, tako sam se i ja negdje zavukao na slici gore naljepitoj (ukoliko kliknete, otvorit će vam se veća slika).
Dakle gore imate sliku s konvencije springfieldskog organka HDZ-a gdje je mnogo mnogo Springfildežana, a među njima se zavukao i jedan Brođanin to jest ja u svojoj simpsoniziranoj verziji.
Pa vaš zadatak je poprilično jednostavan.
Pronađite mene!

Naravno, rješenje ovakvog questa zaslužuje i nekakvu nagradu.
Nisam još odlučio kakvu, ali se uvijek možemo dogovoriti!

A sada, prionite se na posao!
Where’s Jimbo?

NAKNADNA OPASKA
Molim vas da ne čitate komentare prije questa jer onda jednostavno nije zabavno.
Enjoy!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *