Summa summarum 2k7Pokazujem danas nedorečenom ovu fotku (naglasak je na tablicama ovog auta, za one koji slabo uočavaju detalje kao ja) na što on reče (a, kao je nedorečen…):
Znam da mi nećeš vjerovat al sad ti moram ispričat što sam vidio prije 4 godine kad sam išao na more!
Ide auto švapskih tabla, na onoj staroj državnoj cesti i isto ima ovake HDZ tablice, a iza njega ide auto, prati ga u stopu, auto Stuttgartskih tablica koji ima još oznaku još “DP” (što bi činilo SDP jel, op.a.). I njih dvojica se tako pretiču cijelo vrijeme!
Bio je u pravu.
Nisam mu vjerovao.

Protekle dvije godine sam zadnjih dana u godini imao običaj složiti svojevrsni izbor “Best of Jimblog”, s po meni najboljim mojim džabalesku mislim, međutim nešto mi se ove godine kao nije dalo, međutim nije mi bilo mrsko da prelistam godinu Gospodnju dvije hiljade i sedmu da vidim kakva je bila, barem kroz blog.
Pa tako reć… zanimljivo je bilo iskustvo. Listam, vidim neke usrane postove pa se onako namrštim, pa onda vidim onako jedan solidan, pa onda vidim jedan osrednji, a onda vidim nekakve slikopizdice, pa onda ja zacugan s Leningradsima, pa sarma iskoči, pa koncert od Purplea, pa Jimbo na moru… ma svašta nešto.
Godina je bila solidna sve u svemu. Al će dvije iljade i osma bit barem duplo bolja. A možda i neće, al ja svima, pa tako i sebi priželjkujem bolju dvije iljade i osmu. Pa makar i samo duplo.
Kao prvo to je prijestupna godina. Što je apsoštrumfno genijalno. Dan više.

Pregledavao sam fotke s proslave NG, imam jednu ovako solidnu arhivicu od 2002. pa dosad, odnosno do 2007., ako Bog da sutra-preksutra jel će već biti veća za još jedan folder.
Ima svakojakih zanimljivih fotki, od Broda preko Zagreba i Sarajeva i sutra, opet ako Bog da napunjena još jednom sa Zabregom, osim ako nedorečeni naš bloger ne bude sutra (odnosno već danas? ajme što vrijeme leti…) po autobahnu se naganjavao s partijskim vozilima.
Najzanimljivije je kako su prve fotke ono jako dobre, svi su još trijezni i skockani i puni etuzijazma za “najluđu noć u godini” (pobogu nikad mi to nije bila najluđa noć u godini…) a kasnije završava onako dosta tragično.
Tako ljudi…. samo pomalo….
Ako me tko od zagrebačkih blogera prepozna a da ja u nesvjesnom stanju recimo grlim nogostup zagrebačke ulice, molim vas samo me sklonite s ceste.

Pa dobro gospodo moja draga… želim vam dobar doček nove godine, a 2008. barem duplo bolju od ove nam gotovo minule i da se barem svi sastanemo na ljeto u Pekingu.
Toliko od mene.
Srećno novo leto!!!!

E da… ima i jedan poklončić silverstarski za vas…
Nabasao sam na jedan link koji me je nasmijao, pa ga dijelim s vama, ako vam se da….
PROČITAJTE

FROJES NOJES JARES, što bi reko Švaba!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *