Fanfo.org napokon jaše!Nakon gotovo 10 godina, Fanfo je ponovno među nama!
Daklem, radi se o funzinu (tiskanom) koji je ugledao svjetlo dana u svibnju 2001., kada sam još bio mladi i nadobudni tidžiner, masne kose dakako. U ovih gotovo 10 godina drugi broj nikada nije ugledao svjetlo dana, iako su postojali razni pokušaji (od tiskanja do online verzije), ali što bi rekao naš narod – ko čeka taj dočeka (a ima i ona: ko čeka – budala je) i tako smo ipak dočekali ponovno pojavljivanje Fanfe, ovaj put u web izdanju.

Teško je zasad reći što je Fanfo. Da li je multiblog? E-časopis pak? Ne znamo. Vidjet ćemo, tek smo krenuli, a kažu da je svaki početak trnovit.
Svejedno, dok ne otkrijemo što je, pozivam vas da zavirite na naše stranice, ali ne samo to – ako ste zainteresirani za suradnju – bujrum! Javite se na mejl pa zajedno možemo kontati što je Fanfo (ili što će biti).

Moj angažman u Fanfi (kao editor-in-chief, dabome) ne znači moj odlazak s bloga, iako istini za volju, nije ni da sam ovdje nešto aktualan zadnjh nekoliko… dosta… Međutim, nadam se da će se i to promjeniti, tako da ću biti i ovdje i tamo. Tamo s raznoraznim temama, a ovdje sa svojim dogodovštinama (kojih također, istini za volju, u zadnje vrijeme nema nešto puno).

Eto toliko od mene, posjetite nas na Fanfo.org, a također nas možete i posjetiti na našoj facebook stranici.

Pozdravio bih vas našim sloganom, ali ga još nemamo.
Tako da onda mogu samo reći:

Vidimo se na Fanfi!
i hvala!

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *