Dobrodošli na novi Jimblog!

Faljen Isus! Pomoz Bog! Merhaba!

Dobrodošli na super novi Jimblog! Otišao sam na vlastitu domenu, nakon sedam i po’ dugih godina otkinio sam se od sise matere blog.hr. Sjedite, raskomotite se, popijte rakijcu.

Eto napokon sam se i ja nakon dugo vremena odlučio napraviti ono što rade i veliki blogeri – otić u samostalne blogerske vode. Pošto dugo nisam blogao ni kod stare matere blog.hr, pitanje je kako će cijeli ovaj projekt izgledat ali eto nada je umire zadnje (inače Nada je prostitutka, i operira na Stupu u Sarajevu. Ne na stupu kao građevinskom elementu, nego na naselju Stup koje se nekad zvalo i mali Rim ili Vatikan ili tako nekako jerbo je tamo živjela većina sarajevskih Hrvata.).

Stari blog će biti dostupan na staroj stranici jimbo.blog.hr dok netko ne kaže drukčije na blog.hr, a ja ću u međuvremenu migrirati sa starog bloga postove za koje mislim da su iole vrijedni da se sačuvaj za eto šta ja znam nekada jelte. Što još reći? Ne bih znao, kad se sjetim vjerovatno ću blogati o tome.

A da… kao što vidite blog je onako još uvijek više manje u UNDER CONSTRUCTION fazi. Mislim to je normalno kod nas, pa jer nije. Useliš se u kuću, a ofrajkat ćeš kad stigneš jel tako. Pa da. Tako da još trebam malo pokrast od blogera da vidim kakvih botuna i puceta, stranica i svega ostalog treba metit da ovo bude blog kako to Bog zapovijeda. Zasad evo ovako je kako je, bit će bolje.

I na kraju zahvalio bih se svom IT majstoru, drugu, meceni, prijatelju, jaranu, kolegi gurmanu i blogeru Vnuku na svoj njegovoj pomoći pri postavljanju novog Jimbloga na noge.

Toliko od mene.

Pozdrav!

 

Published by

Jimbo

Trakorist, kauboj, gurman, strup za punce i uglavnom jako cool lik.

5 thoughts on “Dobrodošli na novi Jimblog!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *